Home » Developer & Programmer » Forms » a problem with forms builder 10g
a problem with forms builder 10g [message #217426] Fri, 02 February 2007 02:42 Go to next message
Messages: 2
Registered: February 2007
Junior Member
Hi all,
I have a problem using the forms10g builder. Actually i have implemented an application in client/server environment( forms 6i) and I have converted it to 10g environment. I don't have any problem with the forms I compiled them and the application is fine. In that application when i write the appropriate URL, a new session ha opened, and i put the username and psswd to login. Then i have a form with the main menu and by clicking to a a selection of the main menu, a new form is opened. The problem is that when i exit from the new form( by clicking esc or clicking in the x) i return to the main menu, but this page(containing the main menu) is minimized, and i need to maximiaze it in order to see the it. Can anyone knows why can it happen?
Thanks Nick
Re: a problem with forms builder 10g [message #217945 is a reply to message #217426] Tue, 06 February 2007 03:17 Go to previous message
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have a look at the mdi_window properties and whether you have code that is setting it.

Previous Topic: number of record buffered ??????
Next Topic: FRM-40735 error occured
Goto Forum:

Current Time: Mon Oct 24 02:06:56 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.07187 seconds