Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Connect to 9i enterprise manager
icon2.gif  Connect to 9i enterprise manager [message #213651] Thu, 11 January 2007 13:06 Go to next message
fnguy
Messages: 39
Registered: January 2006
Member
I have the correct sys/password for 9i r2 but cannot connect via oem remotely. Can anyone tell me why?

I'm getting an error invalid user/password. Mad

Thanks.
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #213806 is a reply to message #213651] Fri, 12 January 2007 06:37 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

Is the parameter
REMOTE_LOGIN_PASSWORDFILE=exclusive set ?
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #213839 is a reply to message #213806] Fri, 12 January 2007 08:36 Go to previous messageGo to next message
fnguy
Messages: 39
Registered: January 2006
Member
Yes it is. What's that do?
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214122 is a reply to message #213839] Mon, 15 January 2007 01:23 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

http://orafaq.com/faqdbase.htm
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214221 is a reply to message #214122] Mon, 15 January 2007 08:13 Go to previous messageGo to next message
fnguy
Messages: 39
Registered: January 2006
Member
Frank, I appreciate your taking the time, but that link didn't tell me why I can't connect. If you could post the answer, I'd appreciate it.
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214230 is a reply to message #214221] Mon, 15 January 2007 08:55 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

Im not Frank but anyway Smile

Just wanted to verify that you had that set.

Are you getting ora-01017 ?
Have you tried another user like OEM ?

Read This

Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214232 is a reply to message #214230] Mon, 15 January 2007 09:00 Go to previous messageGo to next message
fnguy
Messages: 39
Registered: January 2006
Member
Apologize about the name... Anyway, I'm trying to connect to oracle enterprise manager (sys) from a windows xp machine to the solaris server. The error that I get is invalid password, login denied. I'm selecting sysdba from the drop down.

One thing odd about the server is that it's on port 1523. I don't know why. It is 9.2 enterprise edition. Using data guard.

Many thanks again.
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214237 is a reply to message #214232] Mon, 15 January 2007 09:04 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

You can tnsping service_name

I guess ?
Re: Connect to 9i enterprise manager [message #214254 is a reply to message #214237] Mon, 15 January 2007 09:49 Go to previous message
fnguy
Messages: 39
Registered: January 2006
Member
yes I can.
Previous Topic: viewing manually created Database through Web EM in 10G
Next Topic: Where is oem on a solaris box?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 06:45:31 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08836 seconds