Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » report server problem
report server problem [message #210986] Sun, 24 December 2006 10:57 Go to next message
RAY_HT
Messages: 153
Registered: May 2005
Location: Giza
Senior Member

i'm using IAs10g
when i call report from oracle application form one of this problem occure.

1- report service shutting down automatically
2- report time out and nothing retrived
3- internet explorer timed out
3- report server error occur ,when run same report on builder it runs
4- if report run success i can't print it sperated into pages ,some record printed between pages.

i need help to solve this problems.

thanks
Re: report server problem [message #211050 is a reply to message #210986] Mon, 25 December 2006 21:57 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Please tell the Operating system on which the reports server is giving problem.... because it varies on Windows/Linux and Solaris...


Zeeshan Ali AWan
Re: report server problem [message #211124 is a reply to message #211050] Tue, 26 December 2006 09:24 Go to previous messageGo to next message
RAY_HT
Messages: 153
Registered: May 2005
Location: Giza
Senior Member

application server running on windows 2003 server entrprise
Re: report server problem [message #212175 is a reply to message #210986] Thu, 04 January 2007 03:18 Go to previous messageGo to next message
RAY_HT
Messages: 153
Registered: May 2005
Location: Giza
Senior Member

hi
can't we solve this problem????
Re: report server problem [message #216285 is a reply to message #210986] Fri, 26 January 2007 02:23 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

tell ur iAS version please
Re: report server problem [message #219486 is a reply to message #210986] Wed, 14 February 2007 11:00 Go to previous messageGo to next message
RAY_HT
Messages: 153
Registered: May 2005
Location: Giza
Senior Member

IAS 10g R3 and Forms report service R2
Re: report server problem [message #223189 is a reply to message #210986] Wed, 07 March 2007 22:48 Go to previous message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

iAS running on Microsoft Windows XP/2003 gives that problem. Try to solve it by checking the Windows Firewall settings from control pannel. Disable firewall then

opmnctl startproc ias-component=OC4J process-type=OC4J_BI_Forms

Zeeshan Ali Awan
Previous Topic: middle tier options
Next Topic: TNS-12500: TNS:listener failed to start a dedicated server process
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 04:20:47 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08827 seconds