Home » Developer & Programmer » Forms » Running forms
Running forms [message #210039] Tue, 19 December 2006 01:23 Go to next message
Aver
Messages: 29
Registered: December 2006
Junior Member
Hello!
When i run Forms (version 10.2.0.2.0) and the screen is started i need to tach the screen (by mouse) at first time to start entering the cursor into the fields.
Whitout taching the screen i see the "handle" mouse shape and i can't work with mouse.
What can i do to cancel this evidance?
Re: Running forms [message #210205 is a reply to message #210039] Tue, 19 December 2006 18:46 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Does this happen for all your forms (including the 'test' form) or just this one?

David
Re: Running forms [message #210246 is a reply to message #210039] Wed, 20 December 2006 00:39 Go to previous messageGo to next message
Aver
Messages: 29
Registered: December 2006
Junior Member
To all forms that i runs from Developer Forms.
Re: Running forms [message #211732 is a reply to message #210246] Tue, 02 January 2007 00:31 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
What happens when you run the form from the browser prompt?

Are you using the latest version of the JInitiator?

David
Re: Running forms [message #212184 is a reply to message #210039] Thu, 04 January 2007 03:59 Go to previous messageGo to next message
Aver
Messages: 29
Registered: December 2006
Junior Member
I use Oracle JInitiator 1.3.1.22
Re: Running forms [message #212198 is a reply to message #212184] Thu, 04 January 2007 04:16 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
This looks like the same problem as in http://www.orafaq.com/forum/t/74576/67467/

I ask again: "What happens when you run the form from the browser prompt?"

David
Re: Running forms [message #212641 is a reply to message #210039] Sun, 07 January 2007 01:17 Go to previous messageGo to next message
Aver
Messages: 29
Registered: December 2006
Junior Member
You mean when i run the form from browser directly?
In this case the occurrence dosn't happen.
Re: Running forms [message #212696 is a reply to message #212641] Sun, 07 January 2007 17:13 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
This is what I expected. Running a form from the form builder is quite different to running it from the browser. Maybe you have debug turned 'on'. However, as the USER will not be seeing this behaviour I don't consider that you have a problem that needs solving. All system testing and user testing will be done from the browser prompt and as the problem does not manifest itself there, then it doesn't exist. Don't sweat it. Move on.

David
Previous Topic: how to generate excel sheet using forms
Next Topic: KEY TRIGGER
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 23:53:50 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.10332 seconds