Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » icons setting in 10g AS form and reports services
icons setting in 10g AS form and reports services [message #206661] Fri, 01 December 2006 00:48 Go to next message
nilima
Messages: 2
Registered: December 2006
Junior Member
Hi,
we have set our application on 10gAS forms and report
services linex platform.

we have problem setting application icon
where to set .gif file

Regards
nilima
Re: icons setting in 10g AS form and reports services [message #206833 is a reply to message #206661] Fri, 01 December 2006 12:42 Go to previous messageGo to next message
andrew again
Messages: 2577
Registered: March 2000
Senior Member
Look in the gernerated HTML page to see where the .gif reference is, then check where the virtual path to that .gif really points in the httpd.conf file (or wherever the mapping is done). Then you know the physical location of the .gif
Re: icons setting in 10g AS form and reports services [message #206913 is a reply to message #206833] Sat, 02 December 2006 04:12 Go to previous message
nilima
Messages: 2
Registered: December 2006
Junior Member
Hi,
I have done the following setting for icons
in forms.conf file set virtual path for icon
and in registry.dat file
dafault.icon....
this same setting work in 9i linux server
this same setting work in 10g linux server
but in 10g it is not working.
Please give solution
nilima
Previous Topic: Connect via Applications Web Server
Next Topic: Can VPD Virtual Private Database be used with the Oracle Apps logins?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:34:24 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05080 seconds