Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » report 6i to report 10g problem
report 6i to report 10g problem [message #206079] Tue, 28 November 2006 10:39 Go to next message
bhushan.nemade
Messages: 1
Registered: November 2006
Location: India
Junior Member
Hi,
I have converted report 6i to 10g using 10g rwconverter to 10g report
But, on running it give error of rep-1247 program unit is uncompiled Plsql
What does the 10g form and report services converter will do
will just convert from 6i to 10g without compiling ??
Please give me solution
bhushan
Re: report 6i to report 10g problem [message #206080 is a reply to message #206079] Tue, 28 November 2006 11:03 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
So compile it! Open the report using Oracle 10g Reports Builder, press simultaneously <Ctrl + Shift + K>, create the .REP file and that's it.
Re: report 6i to report 10g problem [message #206207 is a reply to message #206079] Wed, 29 November 2006 03:33 Go to previous messageGo to next message
javed.khan
Messages: 340
Registered: November 2006
Location: Banglore
Senior Member

Why you are Using RwConverter and All these Stuff's Just Compile and Generate if Needed.Somtime it will Show a message that you are Compiling Report in Higher Version it may Lose some Information or data-Proceed with that and check for Libraries wether Loaded or Not if not Attach again and Compile.Most of the Time its Working atleast for me...


Jak
Re: report 6i to report 10g problem [message #376145 is a reply to message #206207] Tue, 16 December 2008 05:00 Go to previous messageGo to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

I tried it but its not generating .rep file. Please advise

Samit Gandhi
Re: report 6i to report 10g problem [message #376151 is a reply to message #376145] Tue, 16 December 2008 05:30 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
What is not generating .rep file?
Re: report 6i to report 10g problem [message #376303 is a reply to message #376151] Tue, 16 December 2008 21:22 Go to previous messageGo to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

If i am pressing Ctrl+Shift+K and Ctrl+T than rep file not generated by the report builder.
Re: report 6i to report 10g problem [message #376324 is a reply to message #376303] Tue, 16 December 2008 23:53 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
True; that is the case in Reports 10g.

<Ctrl + Shift + K> will "compile all", but <Ctrl + T> will not create the .REP file. In order to create it, go to the "File" menu and select "Export".
Re: report 6i to report 10g problem [message #424965 is a reply to message #206079] Tue, 06 October 2009 16:03 Go to previous message
dvigil
Messages: 2
Registered: October 2009
Junior Member
I was running into the same issue, but I appended userid=username/pwd@db_name and it worked.

Try it like this, just a thought...

server:PORT/reports/rwservlet?report=reportname.rdf+userid=username/pwd@db+destype=printer
Previous Topic: download OLAP Analytic Workspace Manager
Next Topic: urgent: how to display missing data in a range.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 04:14:06 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05689 seconds