Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » error FRM-92101:
error FRM-92101: [message #205135] Thu, 23 November 2006 07:26 Go to next message
amritava
Messages: 13
Registered: September 2006
Location: Kolkata
Junior Member
Hi,
me again.i've solved the frm-10142 problem but new started.
it is
FRM-92101:There was a failure in the Forms Server during startup. This could happen due to invalid configuration. Please look into the web-server log file for details.
Pls let me know what is the fault i made.
Regards
Amritava
Re: error FRM-92101: [message #213606 is a reply to message #205135] Thu, 11 January 2007 07:29 Go to previous messageGo to next message
ouadah
Messages: 13
Registered: January 2007
Location: Algeria
Junior Member
Hello,
i have installed OAS10g on Linux Entreprise 4, i want to call the test.fmx, using the URL:
http://ouadah:7779/forms/frmservlet
i have the same error that you have got
can you help me please if you have found the solution.
Re: error FRM-92101: [message #213692 is a reply to message #213606] Thu, 11 January 2007 22:32 Go to previous messageGo to next message
amritava
Messages: 13
Registered: September 2006
Location: Kolkata
Junior Member
Hi ouadah,

CAUSE of FRM-92101

Wrong working directory
Cause:
This error can occur if the working directory specified does not exist.
Solution:
This can be confirmed by looking for a log message like
“Unable to switch to Working Directory:<workingDirectory>” in the
application.log file.
(The application.log file can be found at:
application-deployments/forms90app directory of the OC4J instance on which
Forms is deployed)
Edit the forms configuration file to correct of the working directory.

i think u can now configure ur App Serv. urself..
just check there if any listener is configured in App. Server also.
If so remove it and configure listener properly in database server only.
Regards
Amritava Chakraborty
Re: error FRM-92101: [message #493727 is a reply to message #213692] Wed, 09 February 2011 09:46 Go to previous message
piyarustagi
Messages: 38
Registered: January 2011
Member
Hi,
I get this error only for some records...
what could be the problem?
Previous Topic: How to use "Install this deployment as a library" option in Weblogic deployments
Next Topic: How to deploy a form?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 16:03:54 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.13213 seconds