Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Sync OEM / "dos prompt"
Sync OEM / "dos prompt" [message #198986] Thu, 19 October 2006 09:12 Go to next message
obscurr
Messages: 2
Registered: October 2006
Junior Member
Hi, Im an Oracle newbie finding something strange...

when I for instance create a new user in OEM, the user doesn't show when I sqlplus select * from all_users...

I installed the v 9.2.0.1 and upgraded to 9206 as that is the version we use in our company...

Shouldn't these "views" reflect the same data??

Obscurr
Re: Sync OEM / "dos prompt" [message #199015 is a reply to message #198986] Thu, 19 October 2006 11:44 Go to previous messageGo to next message
ebrian
Messages: 2794
Registered: April 2006
Senior Member
Are you talking about creating Administator accounts in OEM ?
Re: Sync OEM / "dos prompt" [message #199027 is a reply to message #198986] Thu, 19 October 2006 13:17 Go to previous messageGo to next message
obscurr
Messages: 2
Registered: October 2006
Junior Member
any user account creation.. I find this very strange....
Re: Sync OEM / "dos prompt" [message #199028 is a reply to message #199027] Thu, 19 October 2006 14:09 Go to previous message
ebrian
Messages: 2794
Registered: April 2006
Senior Member
I assume you are going to Database Name --> Security --> Users in the navigation window and clicking "Create" from there ?

Have you tried creating a user in the database thru SQL*Plus and seeing if that user shows up in OEM?

If you have multiple databases, you may want to ensure you are connecting to the correct one.
Previous Topic: Job Submission successfully, faile with "VNI-2015" error on EM92
Next Topic: How to start/stop the OEM Repository
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 12:37:49 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05385 seconds