Home » Developer & Programmer » Warehouse Builder » problem while giving grant on a view
problem while giving grant on a view [message #197220] Tue, 10 October 2006 10:10 Go to next message
panchamukhi
Messages: 3
Registered: September 2006
Location: Bangalore
Junior Member
Hi All,

i have created a view which contains tables from two schemas.
there was no problem while creating the view but after creation while i am trying to give GRANT SELECT ON VIEW, i am getting an error which says "grant option does not exist for schema.table_name".

please suggest the solution.
Re: problem while giving grant on a view [message #199440 is a reply to message #197220] Tue, 24 October 2006 05:47 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19623
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
I guess that you did this:

GRANT SELECT ON table_name TO some_user;

But you should have done this:

GRANT SELECT ON table_name TO some_user WITH GRANT OPTION;
Re: problem while giving grant on a view [message #202466 is a reply to message #197220] Thu, 09 November 2006 23:26 Go to previous message
Claud
Messages: 17
Registered: July 2006
Junior Member
I think that the user in that schema doesn't have the privilege.
so you just have to give the privilege first.
Previous Topic: Importing data from SQL Server to OWB 9.2
Next Topic: Table desriptions in OWB
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 23:18:58 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.08723 seconds