Home » Developer & Programmer » Forms » Getting error FRM-40112
icon13.gif  Getting error FRM-40112 [message #197125] Tue, 10 October 2006 03:09 Go to next message
pulkit_a
Messages: 50
Registered: December 2005
Member
Hi,

I am running one form in test environment and getting error
FRM-40112 at the time of calling function
Go_Item('B_uda.uda_desc');

But when i am running the same form in Development environment it is running perfect.

Can any one help me knowing what can be the reason and its solution.

Regards
Pulkit
Re: Getting error FRM-40112 [message #197272 is a reply to message #197125] Tue, 10 October 2006 19:02 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
In what trigger do you have this code? Are you REALLY sure that you are running the same forms in the different environments?

David
Re: Getting error FRM-40112 [message #197289 is a reply to message #197272] Tue, 10 October 2006 21:26 Go to previous messageGo to next message
pulkit_a
Messages: 50
Registered: December 2005
Member
Hi,

This is at WHEN_NEW_RECORD_INSTANCE trigger at Data block level.

Yes i am using the same form in different but it is giving problem in one but running fine in another.

Please help me if u have nay idea about the reason for the same.

Regards
Pulkit

Re: Getting error FRM-40112 [message #197308 is a reply to message #197272] Tue, 10 October 2006 23:07 Go to previous messageGo to next message
ab_trivedi
Messages: 460
Registered: August 2006
Location: Pune, India
Senior Member
Hi,

If the version is same of test environment and development is same? because this comes when u change the version.

Bye
Re: Getting error FRM-40112 [message #197347 is a reply to message #197308] Wed, 11 October 2006 00:47 Go to previous messageGo to next message
pulkit_a
Messages: 50
Registered: December 2005
Member
HI,

By version if u mean same version of Oracle then yes both have Oracle 9i.

Regards
Pulkit
Re: Getting error FRM-40112 [message #197356 is a reply to message #197347] Wed, 11 October 2006 01:06 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
How are you compiling the form for the second environment?

David
Re: Getting error FRM-40112 [message #197366 is a reply to message #197356] Wed, 11 October 2006 01:37 Go to previous messageGo to next message
pulkit_a
Messages: 50
Registered: December 2005
Member
HI,

I am using f90genm for the compilation.

Regards
Pulkit
Re: Getting error FRM-40112 [message #197386 is a reply to message #197366] Wed, 11 October 2006 02:03 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
But does it have exactly the same directory structures? Do you use PLLs? Do you ALWAYS drop the full directory name when you attach them. Are you using Windows for both environments or is one a Linux machine?

David
Re: Getting error FRM-40112 [message #197415 is a reply to message #197386] Wed, 11 October 2006 03:43 Go to previous messageGo to next message
pulkit_a
Messages: 50
Registered: December 2005
Member
Yes it is Unix AIX machine.. We are using the same directory path and also the PLL are same.

If i compile the form in Test env where it is giving me error and put that on Dev env it works fine.


Is there any library dependency in calling go_ITEM function?
Re: Getting error FRM-40112 [message #197580 is a reply to message #197415] Wed, 11 October 2006 21:42 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Humour me. Change "Go_Item('B_uda.uda_desc');" to "Go_Item('B_UDA.UDA_DESC');" and see if that makes any difference on the AIX box.

Please verify that you only have one copy of the form and the PLL on the AIX box. Duplicates can happen when you have mixed-case in the name of a form or PLL. Also delete the PLX on BOTH boxes. Just do a Ctrl-Shft-K to do a compile all but don't do a Ctrl-T Generate.

David
Re: Getting error FRM-40112 [message #197757 is a reply to message #197580] Thu, 12 October 2006 09:44 Go to previous message
ab_trivedi
Messages: 460
Registered: August 2006
Location: Pune, India
Senior Member
Hi,

I think Martin you are right, Pulkit is not attaching the libraries when he is running finally.

It happens to me I have to attach the library when I change the system to system.

Bye
Ashu
Previous Topic: How to modify MS-Project from Forms
Next Topic: checkbox
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 00:35:16 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12394 seconds