Home » Developer & Programmer » Forms » set_item_property problem...urgent plsss....
set_item_property problem...urgent plsss.... [message #192558] Tue, 12 September 2006 20:01 Go to next message
raizen_underground
Messages: 28
Registered: September 2006
Location: Manila, Phillipines
Junior Member
hello experts,

I have this text field that when ever I run the form if it is an Admin the initial value of the text field is 'Admin'.. I've coded it with...
set_item_property('Block.item', intial_value, 'Admin'); but it did not work....
Is there any problem with the code???

Tnx in advance.......
raizen

[Updated on: Tue, 12 September 2006 23:46] by Moderator

Report message to a moderator

Re: set_item_property problem...urgent plsss.... [message #192627 is a reply to message #192558] Wed, 13 September 2006 01:18 Go to previous messageGo to next message
fahedakhter
Messages: 39
Registered: March 2005
Location: Pakistan
Member

You cannot set Inital_Value Property Using Set_Item_Property.If You want to set the inital property of any item then this statement is valid.

:Itemname := Value ;

Regard's
Fahed
Re: set_item_property problem...urgent plsss.... [message #192629 is a reply to message #192627] Wed, 13 September 2006 01:25 Go to previous message
raizen_underground
Messages: 28
Registered: September 2006
Location: Manila, Phillipines
Junior Member
tnx....

it works....
Previous Topic: Help me with FRM-40509(Unable to Update record) mistake
Next Topic: how to make a simple search engine???
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 23:21:57 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08034 seconds