Home » Developer & Programmer » Forms » delay during running a form10g
delay during running a form10g [message #191707] Thu, 07 September 2006 18:05 Go to next message
miracle_with_oracle
Messages: 13
Registered: June 2006
Junior Member
hi,

I have oracle developer suite 10g and oracle database 10g(10.2) loaded on my laptop having 1GB RAM and 100GB hard disk. I developed a form using form builder and when i am running the form, it is taking a lot of time to show the form (approx 3 to 4 minutes). After that when i am trying to commit the form by pressing f10 key, the data is not commited. It is commited only when i save it through the action menu. Usually when i worked with oracle form 6i, i could see " transation complete: 1 record saved and applied' after i commit the data, but here in 10g i am not getting that message either.
Can anybody tell me how to solve the above issues and i will glad if anybody suggest me good books so that i can learn forms 10g well.
Re: delay during running a form10g [message #191735 is a reply to message #191707] Fri, 08 September 2006 00:12 Go to previous message
sandeepk7
Messages: 137
Registered: September 2006
Senior Member

To see key function in Develpor 10g
press ctrl+k on runtime (browser). Some key mapping are different in Developer 10G than developer 6i.

Sandy
Previous Topic: Error while calling webservice
Next Topic: Function key don't work in developer 10g
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 00:08:17 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.13143 seconds