Home » Developer & Programmer » Forms » Report doesn't display (web)
Report doesn't display (web) [message #188357] Fri, 18 August 2006 03:23 Go to next message
cong
Messages: 25
Registered: June 2006
Junior Member
When I click Print button from Forms to display the Report, it doesn't display unless I end javaw.exe process using task manager. What is happening?

Thanks!
Re: Report doesn't display (web) [message #188496 is a reply to message #188357] Fri, 18 August 2006 14:29 Go to previous messageGo to next message
rampratap
Messages: 50
Registered: November 2004
Location: New Delhi
Member

what version of Form u are useing ?
Re: Report doesn't display (web) [message #188822 is a reply to message #188496] Mon, 21 August 2006 20:50 Go to previous messageGo to next message
cong
Messages: 25
Registered: June 2006
Junior Member
hi! Forms and Reports: version 9i Do I need a patch for this problem?
thanks!
Re: Report doesn't display (web) [message #191575 is a reply to message #188822] Thu, 07 September 2006 03:04 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem?

David
Re: Report doesn't display (web) [message #193122 is a reply to message #191575] Thu, 14 September 2006 23:33 Go to previous messageGo to next message
cong
Messages: 25
Registered: June 2006
Junior Member
Nope, not yet.
Re: Report doesn't display (web) [message #193136 is a reply to message #193122] Fri, 15 September 2006 00:36 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Does this happen on one form or all forms? Does this happen on one PC or all PCs or only on the Application Server? Which version of 9i are you running? Are you running on AS or DS?

David
Re: Report doesn't display (web) [message #193171 is a reply to message #193136] Fri, 15 September 2006 02:41 Go to previous message
cong
Messages: 25
Registered: June 2006
Junior Member
We installed Oracle applications on our new PCs then, the 1st time we tested our forms and reports, we encountered this error.

Sometimes, during the 1st try, we will encounter the said error again. After terminating the javaw.exe application from task manager, the report will be displayed. For the succeeding tries, it will work already.

This happened to all forms that call reports. 4 of us are using Oracle applications here but only 2 of us were affected.

Thanks, David!
Previous Topic: Forms error
Next Topic: Display own message
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 10:50:17 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.22069 seconds