Home » RDBMS Server » Server Administration » Data Export/Import Problem
Data Export/Import Problem [message #184886] Fri, 28 July 2006 08:52 Go to next message
rajvaida
Messages: 26
Registered: May 2006
Location: India
Junior Member

Hello!...

I have a database in Oracle 9i. I Exported that into a dmp file. I have same schema in 10g with data. I tried to import 9i DB into 10g. I done from DBA account. But data is not replacing....


Re: Data Export/Import Problem [message #184896 is a reply to message #184886] Fri, 28 July 2006 09:18 Go to previous messageGo to next message
JRowbottom
Messages: 5933
Registered: June 2006
Location: Sunny North Yorkshire, ho...
Senior Member
Any errors?
Any warnings?
Or is it giving you a long list of successful operations in the Log file and just not actually importing the data?
Re: Data Export/Import Problem [message #184900 is a reply to message #184886] Fri, 28 July 2006 09:27 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
>> But data is not replacing.
Data will not be replaced.
It will be appended or rejected (if there is a integrity vioation)

[Updated on: Fri, 28 July 2006 09:28]

Report message to a moderator

Re: Data Export/Import Problem [message #184904 is a reply to message #184900] Fri, 28 July 2006 09:47 Go to previous messageGo to next message
JRowbottom
Messages: 5933
Registered: June 2006
Location: Sunny North Yorkshire, ho...
Senior Member
True - I'd have hoped the OP would have mentioned i it had produced a huge log file with one line in it for each row in his schema.
I'm probably being optomistic again....
Re: Data Export/Import Problem [message #184969 is a reply to message #184886] Sat, 29 July 2006 03:32 Go to previous messageGo to next message
rajvaida
Messages: 26
Registered: May 2006
Location: India
Junior Member

i got

IMP-00003 & ORA-00942

Need not replaced atleast not able to add new data.
Re: Data Export/Import Problem [message #184975 is a reply to message #184969] Sat, 29 July 2006 05:56 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Post the exact, full error message with the text.
ORA-00942 is something related to table or view does not exist.
http://www.orafaq.com/forum/t/59966/42800/
Re: Data Export/Import Problem [message #185004 is a reply to message #184975] Sat, 29 July 2006 16:25 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Export was done using EXP 9i utility.

Did you, perhaps, try to import data into 10g database using 9i IMP utility? If so, don't do that - use 10g IMP instead.
Re: Data Export/Import Problem [message #247557 is a reply to message #184886] Tue, 26 June 2007 06:47 Go to previous message
rajvaida
Messages: 26
Registered: May 2006
Location: India
Junior Member

hey...

Problem is with XE i guess.

i am using 10g XE.

[Updated on: Tue, 26 June 2007 06:49]

Report message to a moderator

Previous Topic: Archived Redo logs - Oracle Apps
Next Topic: Upgrading oracle Ultra Search Failed in oracle 10g
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 09:52:18 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.15724 seconds