Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested....
REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested.... [message #178514] Wed, 21 June 2006 05:46 Go to next message
amkotz
Messages: 72
Registered: May 2005
Location: Bangalore
Member
Hello All,

When i try to run a report in the Apps Server through a client machine, i get this error:
REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested on Wed Jun 21 16:12:37 IST 2006.<P>REP-51026: No output for job 1202

I can run other reports , they do not have a error.
What may be the problenm ?

Thnks in Advance,
Amkotz
Re: REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested.... [message #179337 is a reply to message #178514] Tue, 27 June 2006 00:39 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

metlink note:

To take advantage of SSO, out-of-the-box, the SINGLESIGNON parameter in the
rwservlet configuration file (rwservlet.properties) is set to YES to indicate
that you will use single sign-on to authenticate users. You may change this to
NO if you choose to not use single sign-on. If you choose NO, the Reports
Server will use its own authentication mechanism to authenticate users (i.e.,
the mechanism used in Reports6i). The rwservlet configuration file is usually
found in the ORACLE_HOME\reports\conf directory. This value is usually
commented out after installation however the default value is YES.

This is the expected behavior. For the Forms/Reports integration, Forms will send
to Reports thecurrent SSO user. However, with this particular configuration, you
still log into SSO to run Reports. Thus, nexttime you run the form, you are logged
into SSO and thus things work because Forms passes thatSSO user info to Reports.
The way to not have the report run the 2nd time would be to log off of SSO when the first
form was exited, but that defeats the purpose of SSO in the first place!

So enable for Forms and Reports SSO or disable SSO for both.
Re: REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested.... [message #245997 is a reply to message #178514] Tue, 19 June 2007 09:25 Go to previous messageGo to next message
fcazor
Messages: 3
Registered: June 2007
Junior Member

we have same problem, I change the port 7777 by 7778 and the roport work fine.
Re: REP-52251: Cannot get output of job ID 1202 you requested.... [message #275542 is a reply to message #245997] Sun, 21 October 2007 09:00 Go to previous message
Syed Arif Sayeed
Messages: 1
Registered: October 2007
Location: Hyderabad
Junior Member

Even I changed the port 7777 by 7778 but report is not launching until i refreshed.

Once I refesh button clicked report is launching fine....

could you tell the reason....

Thanks & Regards,
Arif
Previous Topic: Problem with authenticated_users group
Next Topic: FRM-92101
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 06:47:27 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.07298 seconds