Home » RDBMS Server » Server Utilities » SQL*Loader-941 ( object not found)
SQL*Loader-941 ( object not found) [message #166052] Tue, 04 April 2006 04:51 Go to next message
varuchi
Messages: 3
Registered: April 2006
Location: pune
Junior Member

Hello,
While using sql loader i am getting error message as:
"SQL*Loader-941: Error during describe of table TBLALARMSYSTEM
ORA-04043: object TBLALARMSYSTEM does not exist"

Any suggestion to solve it.
Greetings!
Varuchi
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #166073 is a reply to message #166052] Tue, 04 April 2006 06:37 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
>> ORA-04043: object TBLALARMSYSTEM does not exist"
Error is self explanative.
The object you are refering does not exist or it is invisible to the session/schema you are loading.
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #166075 is a reply to message #166073] Tue, 04 April 2006 06:59 Go to previous messageGo to next message
varuchi
Messages: 3
Registered: April 2006
Location: pune
Junior Member


ya got rid of this problem ..now one more.
if the first column is string , i am getting some strange characters before that( just in 1st row) like ´╗┐Ducati-MaxSmart.
it shud have been Ducati-MaxSmart.
and if that is a number the whole first row is not getting pipulated.
Any hint.
Thanks
Varuchi
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #166085 is a reply to message #166075] Tue, 04 April 2006 08:02 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
May be your datatype definitions in control file do no match with ones defined in database.
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #198119 is a reply to message #166073] Sun, 15 October 2006 04:32 Go to previous messageGo to next message
anuj_306
Messages: 2
Registered: October 2006
Junior Member
i am now getting the same problem(object not found), PLease let me know the solution, as soon as possible, i have a delievery to make this week.

Please mail me the solution on anuj_306@yahoo.com

Thank you in advance.
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #304947 is a reply to message #198119] Fri, 07 March 2008 05:08 Go to previous messageGo to next message
nans.tomail
Messages: 1
Registered: March 2008
Junior Member
Hi,
I am using SQL LOADER to load the data to the table. The data is not loaded into the DB if number of characters exceed 80 in .dat file. How do I resolve this. please help me
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #304949 is a reply to message #304947] Fri, 07 March 2008 05:10 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Post the table structure.
Post the control file.
Post a sample data.
Re: SQL*Loader-941 ( object not found) [message #304966 is a reply to message #304947] Fri, 07 March 2008 06:06 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 64139
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
If you don't an error "SQL*Loader-941 ( object not found)" as in the title, this another subject, so start a new topic.

Regards
Michel
Previous Topic: Export and Import data
Next Topic: Problem while importing Arabic characters
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 12:42:29 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.23202 seconds