Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Hi , I come across a problem
Hi , I come across a problem [message #152642] Sun, 25 December 2005 23:48 Go to next message
ramesh_elapakurthi
Messages: 7
Registered: July 2005
Location: hyderabad
Junior Member

Hi ,
I'm unable to view the reports on the web.Whn i open OEM of Application server, reports server is showing tht job is successfully done.

One more thing is ther is no option fr reports as forms has the option " Run form on the web".I'm able to view the forms on the web by using this option. but ther is no option like "run report on the web".


Please solve my problem. Embarassed


Re: Hi , I come across a problem [message #154031 is a reply to message #152642] Thu, 05 January 2006 07:28 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

There can be one problem If u r using iAS on Solaris/Linux then with root user run xhost + command r login with oracle user on Server then run the report. Check it please

Zeeshan Ali
Re: Hi , I come across a problem [message #154147 is a reply to message #154031] Thu, 05 January 2006 23:00 Go to previous messageGo to next message
ramesh_elapakurthi
Messages: 7
Registered: July 2005
Location: hyderabad
Junior Member

Hi Zeeshan Ali ,
Thanx for ur reply. But i'm working in Windows XP.whn i give the http address in explorer window , unable to view the report and whn whn i open the enterprise Manager,its showing tht job has done successfully.

Please solve this....
Re: Hi , I come across a problem [message #154284 is a reply to message #154147] Fri, 06 January 2006 10:25 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

There can be now one problem Y were using MS Windows XP (Service Pack 2 Installted) Service Pack denies any request even PING Request from any other PC. Now please check the option there will be a service in Services named Firewall Client r something like that stop it and disable it and then check the report.


Zeeshan Ali Awan
Re: Hi , I come across a problem [message #154333 is a reply to message #154284] Fri, 06 January 2006 23:43 Go to previous messageGo to next message
ramesh_elapakurthi
Messages: 7
Registered: July 2005
Location: hyderabad
Junior Member

Hi,

Thanq for ur reply.Now i can view the reports.Could you please guide me how to host the forms in server so tht any one in my office can use my forms.

Thanx in advance
Ramesh.
Re: Hi , I come across a problem [message #154409 is a reply to message #154333] Sun, 08 January 2006 01:52 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Dear Ramesh

I opened a new forum by named Configuring iAS for Forms and Reports. please check it and then i will also teach u some configuration files. ok

Zeeshan Ali
zesh76@msn.com
Re: Hi , I come across a problem [message #234092 is a reply to message #154409] Sun, 29 April 2007 23:29 Go to previous messageGo to next message
mk_agg1969
Messages: 19
Registered: August 2006
Location: india
Junior Member
where u have opened this Configuring iAS for Forms and Reports forum.
Re: Hi , I come across a problem [message #234774 is a reply to message #152642] Thu, 03 May 2007 02:30 Go to previous message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Sorry not opened....


I m really sorry....


Zeeshan Ali AWan
zesh@inbox.com
(Any book/Help required then email me)
Previous Topic: Error running report from Form
Next Topic: Kill process on window close
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 02:23:16 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08465 seconds