Home » Other » Suggestions & Feedback » Somewhat slow "submit reply"
Somewhat slow "submit reply" [message #141208] Fri, 07 October 2005 08:45 Go to next message
smartin
Messages: 1803
Registered: March 2005
Location: Jacksonville, Florida
Senior Member
I don't think this is my network, although that is always possible. But this week it seems the site is extra slow when I submit my replies to posts. Like 10-15 seconds to process them and load the next page. Browsing the site is fine, reading messages is fine, fast as usual. I'm posting this here in case anyone else notices something similar indicating a problem.

or maybe it has always been like this and I'm imagining things..
Re: Somewhat slow "submit reply" [message #141209 is a reply to message #141208] Fri, 07 October 2005 08:46 Go to previous messageGo to next message
smartin
Messages: 1803
Registered: March 2005
Location: Jacksonville, Florida
Senior Member
Same also happens on creating a topic...about 15 seconds. Isn't it usually faster than that?
Re: Somewhat slow "submit reply" [message #141210 is a reply to message #141208] Fri, 07 October 2005 08:48 Go to previous messageGo to next message
smartin
Messages: 1803
Registered: March 2005
Location: Jacksonville, Florida
Senior Member
Although it isn't consistent, the above reply was one second while create topic 15 (and all my other replies this morning 15). So at least I'm not imagining things, but it could of course be on my end of the network...
Re: Somewhat slow "submit reply" [message #141329 is a reply to message #141210] Sun, 09 October 2005 00:25 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
If it is slow again, look at the "Total time taken to generate the page" statistics at the bottom of the page. This should indicate if it's a server or network problem.

Best regards.

Frank
Re: Somewhat slow "submit reply" [message #141356 is a reply to message #141208] Sun, 09 October 2005 17:57 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
I have noticed an increase in the number of duplicate and triplicate entries in the Forms forum ... I found that if I just kept 'clicking' I was able to post the same reply seven (7) times before the 'screen changed'. Now I understand why some of our contributors have been multi-posting ... okay, a couple have still been using it as a method of 'attracting attention' but most of the duplicating has been inadvertant.

David
Previous Topic: Why have the stickies in the Forms forum 'come loose'?
Next Topic: link on site not working
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 21:24:13 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.06044 seconds