Home » Developer & Programmer » Forms » setting icon path
setting icon path [message #119786] Sun, 15 May 2005 13:32 Go to next message
reenabony
Messages: 1
Registered: May 2005
Junior Member
Hi all,
I am using oracle 9i & developer 6i verson 5.0.6.8.0
I set the path of icons in the registry using UI_ICON in home0 which describes the dev program.But icons not coming in the fmb as well as fmx forms.My icons folder contains both ico and gif type files
PLs help
Reena
Re: setting icon path [message #119803 is a reply to message #119786] Sun, 15 May 2005 21:03 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
UI_ICON is for forms 9i. Forms 6i uses TK_ICON or TK21_ICON. I think this depends of whether you are using patchsets less than 13 (16?) for one of them and a higher patchset uses the other.

Open your forms builder, go to the help and search for '_ICON'. Maybe '\_ICON'.

David
Re: setting icon path [message #257126 is a reply to message #119786] Tue, 07 August 2007 11:08 Go to previous messageGo to next message
srinivas.k2005
Messages: 334
Registered: August 2006
Senior Member
Hi,

I have installed form6i and updated with patch 16. But i don't find anywhere TK_icon or TK21_icon string.
But i have TK60 string i added the path in this string but still i am getting same error.
Any more help will be appreciated.

Thanks,
Srinivas
Re: setting icon path [message #257296 is a reply to message #257126] Wed, 08 August 2007 01:08 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Did you "Open your forms builder, go to the help and search for '_ICON'"???

David
Re: setting icon path [message #257901 is a reply to message #119786] Thu, 09 August 2007 08:07 Go to previous messageGo to next message
srinivas.k2005
Messages: 334
Registered: August 2006
Senior Member
Yes, I opened under help in search i gave _ICON and \_ICON,tried both but it did not display any search value
Re: setting icon path [message #258027 is a reply to message #257901] Thu, 09 August 2007 19:02 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Try changing your 'tk60_icon' string to 'ui60_icon'.

David
Re: setting icon path [message #311748 is a reply to message #119803] Sun, 06 April 2008 08:55 Go to previous messageGo to next message
dillango
Messages: 145
Registered: January 2008
Senior Member
Dear All,

I have made several attempt to set my default iconic path as Mr.David suggested like setting the path through registry UI60_ICON, TK_ICON, TK21_ICON etc.. But nothing has been worked. However, It is working fine when I copied my Ico files into the default directory "c:\oracleform\form60".

My doubt is, when I install clients (forms run time), do we need to copy all the .ico files into each of the system?

Normally, I will keep all my .fmx and .rep files into one directory and I will map all the clients to that directory using "map net work drive".

Ilango




Re: setting icon path [message #311912 is a reply to message #258027] Mon, 07 April 2008 06:28 Go to previous messageGo to next message
dillango
Messages: 145
Registered: January 2008
Senior Member
Dear All,

When I run the form from the builder, it is showing the button icons but when I run through Menu module (Same computer) , It is not showing the icons.

Please have your suggestion.

Ilango
Re: setting icon path [message #312418 is a reply to message #311912] Tue, 08 April 2008 18:51 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have a look at http://www.orafaq.com/forum/m/297756/67467/?srch=icon+registry#msg_297756 and http://www.orafaq.com/forum/m/309358/67467/?srch=icon+registry#msg_309358

By the way, what name were you trying to use for your icons? It didn't have a 'space' in it, did it?

David
Previous Topic: how to validate date
Next Topic: search_replace.properties Not working
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 08:23:55 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.14824 seconds