Home » Developer & Programmer » Forms » FRM-41211: Integration error
FRM-41211: Integration error [message #81802] Mon, 24 March 2003 06:21 Go to next message
kim
Messages: 116
Registered: December 2001
Senior Member
I am getting this error (frm-41211 integration error: SSL failure running another product) when trying to call a report from forms. what is causing this error and how can i prevent it? thanks.
Re: FRM-41211: Integration error [message #81805 is a reply to message #81802] Mon, 24 March 2003 07:42 Go to previous messageGo to next message
waris
Messages: 115
Registered: November 2001
Senior Member
Hi Kim,

I think the problem is the REPORT DEVELOPER or RUNTIME not installed in your machine..or mite be one that is installed is of older version...

Hope this helps you..

Cheers
waris
Re: FRM-41211: Integration error [message #81808 is a reply to message #81802] Mon, 24 March 2003 08:04 Go to previous messageGo to next message
magentic
Messages: 1
Registered: March 2003
Junior Member
there is a conflict between forms developer and reports runtime.
be sure that your form is not corrupted and reinstall reports.
Re: FRM-41211: Integration error [message #81825 is a reply to message #81802] Tue, 25 March 2003 03:05 Go to previous messageGo to next message
Hien Chung
Messages: 10
Registered: October 2002
Junior Member
Integration error: SSL failure runing another product

I am running into exactly the same problem as yours and am looking for a solution. My form is calling another report when the user presses "SUBMIT" button to submit the report.

Here is the chunk of codes where I get the above error message.

run_product(reports, 'rept4', asynchronous, runtime, filesystem, params_list, NULL);

I'd appreciate if you could give me a brief explanation as to how to solve the problem or what's wrong.

Thanks.
Re: FRM-41211: Integration error [message #81833 is a reply to message #81802] Tue, 25 March 2003 06:59 Go to previous messageGo to next message
kim
Messages: 116
Registered: December 2001
Senior Member
i am still waiting for help as well, but one idea for you would be to try using "synchronous" instead of "asynchronous" if you are using run_product more than once per session.
Re: FRM-41211: Integration error [message #81867 is a reply to message #81802] Thu, 27 March 2003 13:07 Go to previous messageGo to next message
magnetic
Messages: 324
Registered: January 2003
Senior Member

well seems that many people has that problem
and you ,kim baby, did you installed reports on a win95/98 machine to try out?
this will be my last effort to resolve that problem:

we gonna make a clean setup of the reports
1. close all applications that are runnig [[especially antivirus progs]]
2. remove in the registry the reports path key
3. install reports
4. set your reports path in the register.
5. reboot computer
6. close all applications that would be start when windows start
7.run form and call a report

the difference between ASYNCHRONOUS and SYNCHRONOUS is that you are able to control forms if you use ASYNCHRONOUS, else you must wait till the reports is finished to gain control over forms.

common call:
run_product(REPORTS,'reportname_here',ASYNCHRONOUS,RUNTIME,FILESYSTEM,parameterlist name or id here,null);

good luck!
Re: FRM-41211: Integration error [message #86724 is a reply to message #81802] Tue, 26 October 2004 02:02 Go to previous messageGo to next message
aleksandar
Messages: 1
Registered: October 2004
Junior Member
I am getting error (frm-41211 integration error: SSL failure running another product) when trying to call a report from forms. what is causing this error and how can i prevent it? thanks.I'm using older oracle version on windows XP
Re: FRM-41211: Integration error [message #160162 is a reply to message #81802] Thu, 23 February 2006 10:44 Go to previous messageGo to next message
DCVData
Messages: 8
Registered: July 2004
Junior Member
Has anyone resolve this? We are running into this problem with Forms 6i. It does not appear to be a memory problem.
Re: FRM-41211: Integration error [message #160214 is a reply to message #160162] Thu, 23 February 2006 22:30 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Are you running Client-Server or 3 tier? Is this problem on your PC or on the Production hardware environment? What is that environment?

Are you using 'rdf' or 'rep' reports? Did you compile the reports on the PC and COPY them to the production Linux Application Server (this is wrong - to fix just delete the 'rep' files)

David
Re: FRM-41211: Integration error [message #223906 is a reply to message #81802] Mon, 12 March 2007 04:31 Go to previous messageGo to next message
karthi_smarty04
Messages: 19
Registered: January 2007
Location: COIMBATORE
Junior Member
can u tel me how you called that function..i have got a better solution for solving that problem
Re: FRM-41211: Integration error [message #408338 is a reply to message #81802] Mon, 15 June 2009 16:26 Go to previous messageGo to next message
Hany Freedom
Messages: 256
Registered: May 2007
Location: Egypt
Senior Member

I'm using DB 10g & Forms 10g & Report 10g
and I have the same problem FRM-41211 as it discribed in the first post.

and I read all posts above , but I didn't find the solution , any help will be appreciated .

[Updated on: Mon, 15 June 2009 16:27]

Report message to a moderator

Re: FRM-41211: Integration error [message #409480 is a reply to message #408338] Mon, 22 June 2009 20:17 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you tried to contact karthick via PM or email?

David
Re: FRM-41211: Integration error [message #414094 is a reply to message #409480] Mon, 20 July 2009 06:42 Go to previous messageGo to next message
hasfut
Messages: 1
Registered: July 2009
Location: Cairo,Egypt
Junior Member
hello all ..
try to make report_path in regedit shorter....it will work.
Re: FRM-41211: Integration error [message #414307 is a reply to message #414094] Tue, 21 July 2009 08:38 Go to previous messageGo to next message
cdkayak
Messages: 2
Registered: October 2006
Location: Maine
Junior Member
If you have a REPORTS_TMP entry in your registry make sure the specified path exists. I've seen this in the past.
Re: FRM-41211: Integration error [message #414661 is a reply to message #414307] Thu, 23 July 2009 02:14 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Also make sure that you don't have a space in either the report or directory name.

David
icon10.gif  Re: FRM-41211: Integration error [message #418484 is a reply to message #81802] Sun, 16 August 2009 07:41 Go to previous message
rifairahman
Messages: 4
Registered: August 2007
Location: U.A.E
Junior Member
I too faced the same error on win 2003 server with forms and reports 6i, found the error was due to Symantec antivirus product, after disabling the same the report worked good, try disabling any antivirus apps... have a good day...
Previous Topic: PL/SQL assigning SELECT statement to variable (merged)
Next Topic: dde.execute helppppppp and dde manipulating excel fonts using oracle dde (merged)
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 22:51:32 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11963 seconds