Home » Infrastructure » Windows » REST service does not respond (Oracle 11g, windows 10)
REST service does not respond [message #676645] Wed, 26 June 2019 14:50 Go to next message
Diego G.
Messages: 8
Registered: June 2017
Junior Member
I'm working a REST service at the URL http: // localhost: 8080 / tfi / scheme.WebTest with a "WebTest" procedure that only shows a "My webtest" message with htp.prn. Testing with Postman the url "http://10.1.2.151:8080/tfi/replica_corporate.WebTest" returns the following error: Could not get any response.


My configuracion del DAD y ACL es:
-- DAD--
BEGIN
dbms_epg.create_dad(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, path => '/TrueFi/*');

dbms_epg.authorize_dad(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, user => 'ANONYMOUS');

dbms_epg.set_dad_attribute(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, attr_name => 'database-username'
, attr_value => 'ANONYMOUS');
END;

--ACL--
begin
dbms_network_acl_admin.create_acl (
acl => 'utlpkg.xml',
description => 'Normal Access',
principal => 'CONNECT',
is_grant => TRUE,
privilege => 'connect',
start_date => null,
end_date => null
);
end;
/
begin
dbms_network_acl_admin.add_privilege (
acl => 'utlpkg.xml',
principal => 'ANONYMOUS',
is_grant => TRUE,
privilege => 'connect',
start_date => null,
end_date => null);
dbms_network_acl_admin.assign_acl (
acl => 'utlpkg.xml',
host => '127.0.0.1',
lower_port => 7000,
upper_port => 9200);
end;
/
EXECUTE dbms_xdb.SETHTTPPORT(8080);
grant execute on replica_corporate.webtestto public;
grant execute on replica_corporate.webtestto anonymous;
grant execute on utl_http to anonymous;
grant execute on dbms_lock to anonymous;
ALTER USER anonymous ACCOUNT UNLOCK;

Some help.


Re: REST service does not respond [message #676647 is a reply to message #676645] Thu, 27 June 2019 01:08 Go to previous messageGo to next message
John Watson
Messages: 7995
Registered: January 2010
Location: Global Village
Senior Member
Please use [code] tags when you post code.

Your URI is /tfi/ but the path for your DAD is /TrueFI/ so that is not going to work.
Re: REST service does not respond [message #676650 is a reply to message #676647] Thu, 27 June 2019 09:51 Go to previous messageGo to next message
Diego G.
Messages: 8
Registered: June 2017
Junior Member
Sorry, it was a writing mistake in the post.

The url used is "http://10.1.2.151:8080/TrueFi/replica_corporate.WebTest" and the result with "PostMan" is "Could not get any response".

The ip 10.1.2.151 is within the local network

My configuracion del DAD y ACL es:
-- DAD--
BEGIN
dbms_epg.create_dad(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, path => '/TrueFi/*');

dbms_epg.authorize_dad(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, user => 'ANONYMOUS');

dbms_epg.set_dad_attribute(
dad_name => 'ROAMING_DAD'
, attr_name => 'database-username'
, attr_value => 'ANONYMOUS');
END;

--ACL--
begin
dbms_network_acl_admin.create_acl (
acl => 'utlpkg.xml',
description => 'Normal Access',
principal => 'CONNECT',
is_grant => TRUE,
privilege => 'connect',
start_date => null,
end_date => null
);
end;
/
begin
dbms_network_acl_admin.add_privilege ( 
acl => 'utlpkg.xml',
principal => 'ANONYMOUS',
is_grant => TRUE, 
privilege => 'connect', 
start_date => null, 
end_date => null); 
dbms_network_acl_admin.assign_acl (
acl => 'utlpkg.xml',
host => '127.0.0.1',
lower_port => 7000,
upper_port => 9200);
end;
/
EXECUTE dbms_xdb.SETHTTPPORT(8080);
grant execute on replica_corporate.webtest to public;
grant execute on replica_corporate.webtest to anonymous;
grant execute on utl_http to anonymous;
grant execute on dbms_lock to anonymous;
ALTER USER anonymous ACCOUNT UNLOCK; 

[Updated on: Thu, 27 June 2019 09:57]

Report message to a moderator

Re: REST service does not respond [message #676651 is a reply to message #676650] Thu, 27 June 2019 13:56 Go to previous messageGo to next message
John Watson
Messages: 7995
Registered: January 2010
Location: Global Village
Senior Member
What schema owns the replica_corporate package? Or is replica_corporate a schema?

[Updated on: Thu, 27 June 2019 13:58]

Report message to a moderator

Re: REST service does not respond [message #676652 is a reply to message #676651] Thu, 27 June 2019 16:23 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 26588
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
>The ip 10.1.2.151 is within the local network
Why the difference above vs. below? Above is routable & below is not.
>host => '127.0.0.1',
Re: REST service does not respond [message #676654 is a reply to message #676652] Fri, 28 June 2019 06:48 Go to previous messageGo to next message
Diego G.
Messages: 8
Registered: June 2017
Junior Member
Thank you for your answers.

Replica_corporate is a schema.

I had already tried configuring the> host => '10 .1.2.151'
But it's the same result with "PostMan": "Could not get any response".

What may be happening?

Re: REST service does not respond [message #676789 is a reply to message #676654] Tue, 16 July 2019 07:48 Go to previous message
Diego G.
Messages: 8
Registered: June 2017
Junior Member
You can solve the problem.
Deactivating the antivirus in windows 10, the problem is solved.
Previous Topic: SQL Developer error on windows 10 64bit
Next Topic: Export .dmp files to a LAN location?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 24 03:50:40 CDT 2019