Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » WebLogic Messaging Store-and-forward service not working
WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675072] Fri, 08 March 2019 01:40 Go to next message
oramoin
Messages: 7
Registered: June 2008
Junior Member
Hi All,

I am facing an issue between SAF Configuration.

Below is my environment details.

Platform > AIX 7.1
OSM Version > 7.3.5.0.0
Oracle WebLogic > 12c 12.2.1.3.0
Oracle Fusion Middleware > 12c 12.2.1.2.0
Oracle DB > 12.1.0

Configuration Details:

Two Domains configure on same machine:

SOM Domain
COM Domain

Configuring a SAF (Store-and-forward) between COM To SOM domain:


Source side Configuration details:
=================================

For both of the COM and SOM go to domain name >security from weblogic admin console. DONE


COM:
====

JMS Server: XXXJMSServer
JMS MOdel: XXXJMSSystemModule
Connection Faxtory: OSMJMSCF
Connection Faxtory JNDI Name: jms/OSMJMSCF
Queue: TestLocalQueue
JNDI Name: jms/TestLocalQueue ==> COM to SOM


Steps:

SAFSource 10.254.XXX.XX:10001 ==> COM
SAFDestination 10.254.XXX.XX:11001 ==> SOM


1- SAF Persistent JMS Store:
- Name : TestFileStore

2- Create Remote SAF Context in the JMS Module
- Name: TESTRemoteSAFContext
- URL: t3://10.254.172.94:11001 ==> SOM

3- SAF Error Handling:
- TESTSAFErrorHandling

4- Create SAF Imported Destination in Jms Module.
Name: TESTSAFImportedDestinations
Prefix the JNDI name: TEST.

Here is my Subdeployment details:

- Name: TestSubDeployment
- Resources: TESTSAFImportedDestinations
- Target: TESTSAFAgent


5- Queue in SAF Imported Destination
- Queue Name: TESTSAFQueue
- Remote JNDI Name: TestRemoteQ
- Local JNDI Name: TestLocalQueue


6- Create a Store and Forward Agent and have the agent type as Both. Target it to the Admin Server.
- Name: TESTSAFAgent
- Scope: Global
- Persistent Store: TestFileStore
- Agent Type: 'Sending-only'



SAF Configuration:
------------------

SOM:
====

Target side Configurations:
===========================

JMS Server: TESTJMSServer
JMS MOdel: TestJMSModule
Source side subdeployment: TESTSubDeployment
Connection Factory Name: jms/TESTConnectionFactory
Connection Faxtory JNDI Name: jms/TESTConnectionFactory
Queue: TestRemoteQ
JNDI Name: jms/TestRemoteQ ==> COM to SOM


Problem:

I am inserting the massage in COM local queue 'TestLocalQueue' which is map with my SAF agent. but the the massage stuck in the Queue and not transferring the Remote Queue 'TestRemoteQ'
, anybody have an idea what wrong with my configuration why the massage is transferring.

I hope you people understand my problem in the above detail description.

Need help its very urgent.

Regard










Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675073 is a reply to message #675072] Fri, 08 March 2019 02:12 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 66249
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator

From your previous topic:

John Watson wrote on Mon, 04 March 2019 11:10
Welcome to the forum. Please read the OraFAQ Forum Guide and How to use code tags and make your code easier to read
...

And feedback to this topic if you want to continue to get answers and help.

Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675076 is a reply to message #675072] Fri, 08 March 2019 08:23 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 26451
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
>Need help its very urgent.
Please explain why it is urgent for us to solve this issue for you.
Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675119 is a reply to message #675076] Sat, 09 March 2019 13:27 Go to previous messageGo to next message
oramoin
Messages: 7
Registered: June 2008
Junior Member
I have to complete my timeline and I am seriously stuck with this issue.

That is why its urgent.
Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675121 is a reply to message #675119] Sat, 09 March 2019 13:36 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 66249
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator

The most urgent thing to do is to feedback to your previous topic.

Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675125 is a reply to message #675121] Sat, 09 March 2019 14:28 Go to previous messageGo to next message
oramoin
Messages: 7
Registered: June 2008
Junior Member
Moderator I am confused, what feedback do you talking about?
Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675126 is a reply to message #675125] Sat, 09 March 2019 14:43 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 66249
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator

Feedback: advice, criticism or information about how good or useful something or somebody's work is (Oxford Advanced Learner's Dictionary).

Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675209 is a reply to message #675126] Fri, 15 March 2019 02:36 Go to previous messageGo to next message
oramoin
Messages: 7
Registered: June 2008
Junior Member
Hi All,

I have configured the SAF in my environment and I wanted to send a massage from local to remote destination using with the SAF agent service.

Do you people have any idea how to send a massage to remote destination domain with or without using the java code.
Re: WebLogic Messaging Store-and-forward service not working [message #675213 is a reply to message #675209] Fri, 15 March 2019 03:10 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 66249
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Michel Cadot wrote on Fri, 08 March 2019 09:12

From your previous topic:

John Watson wrote on Mon, 04 March 2019 11:10
Welcome to the forum. Please read the OraFAQ Forum Guide and How to use code tags and make your code easier to read
...
And feedback to this topic if you want to continue to get answers and help.
Previous Topic: weblogic server starting problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Mar 20 06:25:50 CDT 2019