Home » Developer & Programmer » Forms » Forms not getting loaded (Oracle forms 6i)
Forms not getting loaded [message #620042] Mon, 28 July 2014 05:15 Go to next message
nilanjanpal
Messages: 5
Registered: May 2014
Location: Kolkata
Junior Member
While debugging using local server setup the form is not getting loaded. It is showing a white page. I tried placing a debug message in the first line of when_new_form_instance trigger but the message is not even showing up. As the form do not have pre_form_instance, that means the form is not getting loaded at all.

But the same form when running in actual server is running fine without any issue.

Let me know if anybody has any suggestion to resolve the issue.

Thanks in advance!
Re: Forms not getting loaded [message #620101 is a reply to message #620042] Mon, 28 July 2014 14:38 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19688
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
If it works on "actual server" (whatever that might be) but not on a "local server", investigate differences between these two.
Re: Forms not getting loaded [message #620345 is a reply to message #620101] Thu, 31 July 2014 08:19 Go to previous messageGo to next message
nilanjanpal
Messages: 5
Registered: May 2014
Location: Kolkata
Junior Member
Thanks for your reply. One question, do you want me compare between the servers ? if yes then what should be compared. Or if you are talking about comparing forms, then both the fmb files are same there are no differences.
Re: Forms not getting loaded [message #620363 is a reply to message #620345] Thu, 31 July 2014 13:05 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 19688
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Obviously, if FMBs are exactly the same, all you can compare are servers.
Previous Topic: Forms on windows 8 64 bit.
Next Topic: Find and replace contents in MS-Word using Oracle Forms 6i
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 03:56:11 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.12478 seconds