Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » report background engine stopped working (report6i; forms 6i; windows 8)
report background engine stopped working [message #610202] Tue, 18 March 2014 07:44 Go to next message
madil-74
Messages: 3
Registered: February 2014
Location: morocco
Junior Member
please i need help,
my appl work fine in windows xp ( oracle 8, forms 6i, report 6i)
i installed this application in windows 8:
-forms work fine
-all reports work fine except one (om.rdf) (knowing: this report works very well on windows xp)

when i run the report i have the following message: reports background Engine has stopped working.
in event viewer- event logs- application - i have the following error:
faulting application RWRBE60.exe.................
faulting module nn60.dll
appcrash
thanks
Re: report background engine stopped working [message #610228 is a reply to message #610202] Tue, 18 March 2014 11:02 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 19321
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
No idea, except to say that running applications on non-certified combinations of Oracle products and operating system end up the way you have just described.

Did you try to recompile the report (Ctrl + Shift + K)? Maybe it'll help.
Previous Topic: Error in Formula Column
Next Topic: how to create Page wise pdf file in oracle reports 6i
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 29 02:10:45 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.08183 seconds