Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » forms and reports installation (win ser 2008 sp2)
forms and reports installation [message #609547] Sun, 09 March 2014 23:02 Go to next message
pre_ora
Messages: 56
Registered: March 2014
Member
while installing forms and reports i am getting error at the step of conf as:
domain creation step failed.
(port is not busy...)
i have installed it before- 2 times- bt never get this err...

[Updated on: Mon, 10 March 2014 00:14]

Report message to a moderator

Re: forms and reports installation [message #609563 is a reply to message #609547] Mon, 10 March 2014 01:15 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Which Forms and Reports version are you installing? What changed since the last time you successfully did it?
Re: forms and reports installation [message #609565 is a reply to message #609563] Mon, 10 March 2014 01:28 Go to previous messageGo to next message
pre_ora
Messages: 56
Registered: March 2014
Member
ofm_frmrpts_win_11.1.2.1.0_64_disk1_1of1

without any change
Re: forms and reports installation [message #609573 is a reply to message #609565] Mon, 10 March 2014 02:20 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Have a look at what Scott Symonds says. Does it help?
Re: forms and reports installation [message #609574 is a reply to message #609573] Mon, 10 March 2014 02:24 Go to previous message
pre_ora
Messages: 56
Registered: March 2014
Member
i had refereed it already bt thanks ...thanks alot ..
but it is not solving my problem.. wls am using is 10.3.5

[Updated on: Mon, 10 March 2014 02:48]

Report message to a moderator

Previous Topic: 9iAS icons
Next Topic: wls and middlweare match?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 27 16:54:28 CST 2014

Total time taken to generate the page: 0.15572 seconds