Home » Developer & Programmer » Forms » output is not displaying in browser (win 7,fusion middleware)
output is not displaying in browser [message #604987] Mon, 06 January 2014 15:14 Go to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
here is layout of module,which i made for just testing purpose,,but it is not displaying output,,

both image is attached one for layout,other for output


http://postimg.org/gallery/c9zekcfu/772fb172/
Re: output is not displaying in browser [message #604988 is a reply to message #604987] Mon, 06 January 2014 15:19 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19341
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
I can't see anything. Please, attach images directly to your messages, on this forum. In order to do so, don't use "Quick Reply" but "Reply" button (right bottom of every message); in there, upload these images.
Re: output is not displaying in browser [message #604990 is a reply to message #604988] Mon, 06 January 2014 15:29 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
I am really new in oracle world,just installed oracle forms in windows 7.
layout is here
http://postimg.org/image/8ba1a2zvd/
output is here
http://postimg.org/image/sjxevsz6h/

[Updated on: Mon, 06 January 2014 15:34]

Report message to a moderator

Re: output is not displaying in browser [message #604992 is a reply to message #604990] Mon, 06 January 2014 15:35 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19341
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Sorry, but all I can see now (and previously) is this:

./fa/11567/0/

Either upload images here (as I asked you to), or upload them to a site that actually works. Certainly, a problem might be on my side. If that's the case, wait for someone else who can see those images and provides assistance.
Re: output is not displaying in browser [message #604994 is a reply to message #604992] Mon, 06 January 2014 15:42 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
Littlefoot wrote on Mon, 06 January 2014 15:35
Sorry, but all I can see now (and previously) is this:

./fa/11567/0/

Either upload images here (as I asked you to), or upload them to a site that actually works. Certainly, a problem might be on my side. If that's the case, wait for someone else who can see those images and provides assistance.

  • Attachment: Layout.PNG
    (Size: 107.12KB, Downloaded 63 times)
Re: output is not displaying in browser [message #604995 is a reply to message #604992] Mon, 06 January 2014 15:44 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
Littlefoot wrote on Mon, 06 January 2014 15:35
Sorry, but all I can see now (and previously) is this:

./fa/11567/0/

Either upload images here (as I asked you to), or upload them to a site that actually works. Certainly, a problem might be on my side. If that's the case, wait for someone else who can see those images and provides assistance.

  • Attachment: Output.PNG
    (Size: 115.87KB, Downloaded 54 times)
Re: output is not displaying in browser [message #605138 is a reply to message #604995] Tue, 07 January 2014 09:24 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4490
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Did you start the OC4J instance?
Re: output is not displaying in browser [message #605149 is a reply to message #605138] Tue, 07 January 2014 11:39 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
joy_division wrote on Tue, 07 January 2014 09:24
Did you start the OC4J instance?

yes i started it

Is there any need to install java in my pc?
Re: output is not displaying in browser [message #605160 is a reply to message #605149] Tue, 07 January 2014 12:13 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4490
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
No.

However, I do see you are in Windows 7. Is your version of Forms certified for your version of Windows?
Re: output is not displaying in browser [message #605164 is a reply to message #605160] Tue, 07 January 2014 13:51 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
joy_division wrote on Tue, 07 January 2014 12:13
No.

However, I do see you are in Windows 7. Is your version of Forms certified for your version of Windows?

what do you mean ? how can I certify it ?
Re: output is not displaying in browser [message #605173 is a reply to message #605164] Tue, 07 January 2014 14:17 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19341
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
You don't certify it, Oracle does. It is My Oracle Support that contains certification matrices which display which Oracle software product is certified with which operating system.

"Fusion middleware" you mentioned when opening this topic suggests that this is ... what? 11g? Which Windows 7 edition do you use? Note that no Oracle software was ever certified with any Windows 7 Home edition so - if you have it, consider upgrading.
Re: output is not displaying in browser [message #605185 is a reply to message #605173] Tue, 07 January 2014 15:03 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
Littlefoot wrote on Tue, 07 January 2014 14:17
You don't certify it, Oracle does. It is My Oracle Support that contains certification matrices which display which Oracle software product is certified with which operating system.

"Fusion middleware" you mentioned when opening this topic suggests that this is ... what? 11g? Which Windows 7 edition do you use? Note that no Oracle software was ever certified with any Windows 7 Home edition so - if you have it, consider upgrading.


My enlish is not so good,kindly write in easy way,
I am using windows 7 Ultimate version 32 bit,yes 11g.
Neither IE,chrome & mozila is displaying the output

what should I upgrade ?

[Updated on: Tue, 07 January 2014 15:04]

Report message to a moderator

Re: output is not displaying in browser [message #605187 is a reply to message #605185] Tue, 07 January 2014 15:07 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19341
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Apparently nothing (as of operating system is concerned).

Unfortunately, I can't say anything based on my own experience because I'm still on Oracle Developer Suite 10g installed on MS Windows XP. See whether JRE does any good (check this recent discussion for more info).
Re: output is not displaying in browser [message #605190 is a reply to message #605185] Tue, 07 January 2014 15:46 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4490
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Unfortunately, like Littlefoot, I am on 10g Forms and Windows XP, so I can't offer any helpful advice.
I did once do a test on Windows 7 with Forms 10g with all their patches and it worked, but that wouldn't help you either because you are on 11g Forms.

[Updated on: Tue, 07 January 2014 15:46]

Report message to a moderator

Re: output is not displaying in browser [message #605206 is a reply to message #605190] Wed, 08 January 2014 01:12 Go to previous messageGo to next message
ranamirfan
Messages: 529
Registered: January 2006
Location: Pakistan / Saudi Arabia
Senior Member

Dear,
Quote:

Output is not displaying in browser.


Did you start Forms Services - Start Weblogic Server - WLS_FORMS ?
Please see attached screenshot Hope it'll help you.

./fa/11584/0/


Regards,
Irfan
  • Attachment: WLS.png
    (Size: 51.11KB, Downloaded 88 times)
Re: output is not displaying in browser [message #605207 is a reply to message #605206] Wed, 08 January 2014 01:18 Go to previous messageGo to next message
Ali_khan
Messages: 10
Registered: November 2013
Location: Karachi
Junior Member
Yes i did it before opening the forms builder.


[EDITED by LF: removed unnecessary quote of the whole previous message]

[Updated on: Wed, 08 January 2014 04:27] by Moderator

Report message to a moderator

Re: output is not displaying in browser [message #605209 is a reply to message #605207] Wed, 08 January 2014 01:29 Go to previous message
ranamirfan
Messages: 529
Registered: January 2006
Location: Pakistan / Saudi Arabia
Senior Member

Dear,
Try to use Internet Explorer.
I am expecting your Weblogic Server - WLS_FORMS are not running.
Please run http://localhost:7001/em & check there Forms Status.

Regards,
Irfan
Previous Topic: running error in form
Next Topic: what does small red color arraw indicate in forms icon in oracle forms?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 14:16:47 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.11410 seconds