Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Report error (Oracle 10g, D2K forms, windows 7)
Report error [message #600429] Wed, 06 November 2013 09:54 Go to next message
thelearner
Messages: 117
Registered: April 2013
Location: INDIA
Senior Member
Hi,
I am getting below error while compiling the report in forms.
REP-0736: There exist uncompiled program unit(s). 
REP-1247: Report contains uncompiled PL/SQL.

I compiled in report builder and server side also but am getting same error.


1) I written an insert statement in before report statement.
but compiling Report in report builder and toad it is showing no errors.
If I run report from form it showing above error.
2)If I put comments the insert statement then it is working fine.

Re: Report error [message #600445 is a reply to message #600429] Wed, 06 November 2013 13:39 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19540
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Try to recompile both form and report with the "all" option (Ctrl + Shift + K). Then run it again.
Re: Report error [message #600468 is a reply to message #600445] Thu, 07 November 2013 01:49 Go to previous messageGo to next message
thelearner
Messages: 117
Registered: April 2013
Location: INDIA
Senior Member
I compiled using (Ctrl+Shift+K) but it showing same thing.
Re: Report error [message #600473 is a reply to message #600468] Thu, 07 November 2013 02:44 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 19540
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Could you post the whole Before Report trigger?
Previous Topic: Terminated with error: REP-300: Invalid Indentifier
Next Topic: rep-0110:unable to open file
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 11:08:15 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.09522 seconds