Home » Developer & Programmer » Warehouse Builder » Record Delimiter not appearing in the Flat file generated from OWB (OWB 11.2.0.3)
Record Delimiter not appearing in the Flat file generated from OWB [message #598167] Thu, 10 October 2013 21:44 Go to next message
painithin2000
Messages: 10
Registered: October 2013
Location: Bangalore
Junior Member
we are generating Flat file in csv Format with the Record delimiter at the end of each line (which is the pipe(|) delimiter). In the properteies of the flat file the Record delimiter is specified as X'7C0D0A' and still this is not working.

Anyone could help on getting me this Delimiter in the file.
Re: Record Delimiter not appearing in the Flat file generated from OWB [message #598180 is a reply to message #598167] Fri, 11 October 2013 01:15 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19305
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Why 7C0D0A and not just 7C?
Re: Record Delimiter not appearing in the Flat file generated from OWB [message #598182 is a reply to message #598180] Fri, 11 October 2013 01:21 Go to previous message
painithin2000
Messages: 10
Registered: October 2013
Location: Bangalore
Junior Member
Tried that too. But i see that whatever value given in the record delimiter field of File properties is not working .
X'7C0d0a' as well as X'7C'. 0d and 0a are for New line and carriage return
Previous Topic: Create Mapping As a Flat File Source
Next Topic: What is RESULT_002 result in a Process Flow?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 22:45:44 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 1.87215 seconds