Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » 404 error while accessing oracle reports due to port problem (oracle forms 11g, window7)
404 error while accessing oracle reports due to port problem [message #597105] Tue, 01 October 2013 01:45
sylverster
Messages: 1
Registered: October 2013
Location: chennai
Junior Member
Hi experts,

I am trying the access the oracle reports from oracle forms. my forms is running at port 9001 and my report is configured at port 9002.

While trying to open the report using web.show_document(), the web page opens with port 9001 and returns 404 error. But when i change the port number to 9002 in the url it opens the report sucessfully.



Please find the forms and reports link below:



http://10.180.218.158:9001/forms/frmservlet?config=kvb11g



http://10.180.218.158:9002/reports/rwservlet/getjobid97?server=rptsvr_mohadam-in_adam2unst



i tried changing the machine name to ip address in the forms.conf and reports_ohs.conf as suggested in the link below. but it dint work out.

url -
https://forums.oracle.com/thread/1105289
http://prasadmadhasi.com/2011/11/19/changing-presentation-services-port-number-in-obiee-11g/



my reports_install.properties is given below,



#Reports Install Properties

#Fri Sep 13 16:10:59 IST 2013

WLS_USER=weblogic

USE_REPORTS_BUILDER=true

OHS_COMPONENT_NAME=ohs1

REPORTS_MANAGED_WLS_PORT=9002

SERVER_NAME=RptSvr_MOHADAM-IN_adam2unst

REPORTS_MANAGED_WLS_HOST=10.180.218.158

FORMS_CONFIGURED=true

ORACLE_INSTANCE_NAME=adam2unst

REPORTS_APP_DEPLOYMENT_DIR=C\:\\Oracle\\Middleware\\user_projects\\domains\\kvbdomain\\servers\\WLS_REPORTS\\tmp\\_WL_user\\reports_1 1.1.2\\uxabaw

INPROCESS_SERVER_NAME=RptSvr_MOHADAM-IN_adam2unst

MANAGED_SERVER_NAME=WLS_REPORTS

OHS_PORT=8891

DOMAIN_HOME=C\:/Oracle/Middleware/user_projects/domains/kvbdomain

COMMON_COMPONENTS_HOME=C\:\\Oracle\\MIDDLE~1\\ORACLE~1

ORACLE_INSTANCE=C\:\\Oracle\\Middleware\\adam2inst

REPORTS_APP_CONFIGURATION_DIR=C\:\\Oracle\\Middleware\\user_projects\\domains\\kvbdomain\\config\\fmwconfig\\servers\\WLS_REPORTS\\ap plications\\reports_11.1.2\\configuration

OHS_HOST=MOHADAM-IN.in.oracle.com

DOMAIN_NAME=kvbdomain

ORACLE_HOME=C\:\\Oracle\\Middleware\\Oracle_FRMHome

USE_OID=false

REPORTS_APP_VERSION=11.1.2

USE_SSL_FOR_APP_LDAP=false

INSTALL_MODE=deployment

SSO_CONFIGURED=false


Looking forward for your help. Please let me know if any details are required.

Regards,

Syl
Previous Topic: print special characters
Next Topic: Report Clarification
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 01:29:30 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.11326 seconds