Home » Developer & Programmer » Forms » frm-92101 (Forms 10g, Windows XP, internet explorer 7)
frm-92101 [message #581660] Tue, 09 April 2013 12:31
Rolan18
Messages: 1
Registered: April 2013
Junior Member
Hi,
I'm trying to get my forms 10g configured to run forms locally. But when I run the form, an IE window and an "oracle developer forms runtime" pops up, and eventually stalls with the frm-92101 "There was a failure in the Forms Server during startup. This could happen due to invalid configuration..." error.
It would seem that my manual configurations are not quite right.

I have used 2 tutorials, but I can't post links yet (it requires 5 posts), so I'll upload a file with them in it.

I have made the following changes to my configuration files:
formsweb.cfg (found in C:\DevSuiteHome_1\forms\server)
-- see the file (again with the links thing)

application.env (I created this file based on default.env)
I changed the forms_path to
FORMS_PATH= C:\SERP Development\Oracle Forms Objects 11g\Source; (which is my form source directory)

(feel free to correct my setup)
The runtime url I use is : --see the file, again (sorry guys!)

Is there something glaring that I'm not seeing or doing?
I'm just hoping to get this thing running so I can finish the last leg of the project I'm working on!

Thanks!
Steven

[Updated on: Tue, 09 April 2013 13:06]

Report message to a moderator

Previous Topic: deployment of an application forms
Next Topic: next_record executes When-Validate-Triggers of all items in the block
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 07:07:32 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.06081 seconds