Home » Infrastructure » Linux » Xlib: No protocol specified (10.2.0.1, 10g, OEL)
Xlib: No protocol specified [message #574352] Wed, 09 January 2013 07:03 Go to next message
ishika_20
Messages: 339
Registered: December 2006
Location: delhi
Senior Member
Dear Support Team,

While running ./runInstaller to install Oracle software, system throw message as

Xlib: connection to "0:0" refused by server.
Xlib: No protocol specified

Exception in thread "main" java.lang Internal error: can't connect to X11 window server using :0.0' as the value of the Display variable.


I tried twice after removing Database directory but getting the same error. What could be the reason? How can i solve this problem?

Waiting for your reply...

Regards,
Ishika


Re: Xlib: No protocol specified [message #574356 is a reply to message #574352] Wed, 09 January 2013 07:24 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 59506
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Try to FIRST make xclock works and then come back.
This question bears no real connection with Oracle database.
Please find a more appropriate forum.
The topic is locked. ./fa/448/0/
If I'm wrong, please, PM me (or report this message to a moderator, explain why you think it should be unlocked and it might be done).

Regards
Michel
Re: Xlib: No protocol specified [message #574585 is a reply to message #574356] Sun, 13 January 2013 13:21 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 59506
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Answer received in PM:

ishika_20 wrote on Sun, 13 January 2013 20:06
Thanks Michel,

My problem got resolved by executing xhost + command. This is not related to oracle.

Regards,
Ishika


Previous Topic: Help me configuring udev rule for raw disks
Next Topic: Monitoring Mount point in ascending order
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 14:34:07 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.08461 seconds