Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » webutil signing problem (application server 10g rel 2 and window 2003 )
webutil signing problem [message #571238] Thu, 22 November 2012 06:37 Go to next message
sweetkhaliq
Messages: 189
Registered: April 2006
Senior Member

Dear members,
I have installed application server 10 rel 2 on windows server 2003. when i try to sigh the webutil it give the following error. I am unable to find the solution. Please tell me how to solve this problem. Error is as under

E:\OraHomeBi\jdk\bin>e:\OraHomeBi\forms\webutil\sign_webutil.bat e:\OraHomeBi\fo
rms\java\frmwebutil.jar
Generating a self signing certificate for key=webutil2...
keytool error: java.lang.Exception: Key pair not generated, alias <webutil2> alr
eady exists
.
There were warnings or errors while generating a self signing certificate. Pleas
e review them.
.
Backing up e:\OraHomeBi\forms\java\frmwebutil.jar as e:\OraHomeBi\forms\java\frm
webutil.jar.old...
1 file(s) copied.
Signing e:\OraHomeBi\forms\java\frmwebutil.jar using key=webutil2...
...successfully done.

thanks & Regards
Re: webutil signing problem [message #571383 is a reply to message #571238] Sun, 25 November 2012 05:00 Go to previous message
ranamirfan
Messages: 522
Registered: January 2006
Location: Pakistan / Saudi Arabia
Senior Member

Dear,
Please read this post it'll help you.

http://www.orafaq.com/forum/mv/msg/123769/343367/0/#msg_343367

Regards,
Irfan
Previous Topic: Can NOT start WebLogic using different login
Next Topic: Application Conversion
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 25 02:23:57 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.09518 seconds