Home » Other » Suggestions & Feedback » Problem with displaying images?
Problem with displaying images? [message #566692] Tue, 18 September 2012 12:51 Go to next message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Is it only me, or does anyone of you have the same issue? I can't see images posted within the message (smileys, that is):

./fa/10421/0/

Above this line, I have attached the screenshot which displays what I'm talking about. Also, I'm probably playing smart because - how can you see something that can't be seen? Therefore, a link to that very message.

I've just seen that Michel can't see it either, and - as well as me (earlier today) noticed that in some other message.

[Updated on: Tue, 18 September 2012 14:14] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Problem with displaying images? [message #566693 is a reply to message #566692] Tue, 18 September 2012 12:57 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4420
Registered: April 1998
Senior Member
Oops, that's my fault. Will fix it asap.
Re: Problem with displaying images? [message #566694 is a reply to message #566693] Tue, 18 September 2012 13:01 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4420
Registered: April 1998
Senior Member
Better?

./fa/10421/0/

[Updated on: Tue, 18 September 2012 14:14] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Problem with displaying images? [message #566695 is a reply to message #566694] Tue, 18 September 2012 13:19 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
./fa/2115/0/

However, previously posted messages can't be seen, right? (as the one in the initial message here)
Re: Problem with displaying images? [message #566696 is a reply to message #566695] Tue, 18 September 2012 13:26 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4420
Registered: April 1998
Senior Member
Edit and submit them again.
Re: Problem with displaying images? [message #566697 is a reply to message #566696] Tue, 18 September 2012 13:33 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 59142
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
I do not see the images in this topic, any one.

Regards
Michel
Re: Problem with displaying images? [message #566698 is a reply to message #566697] Tue, 18 September 2012 13:34 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4420
Registered: April 1998
Senior Member
Try to reload the page.
Re: Problem with displaying images? [message #566699 is a reply to message #566698] Tue, 18 September 2012 13:35 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Oh, yes! After reloading, all images are here. Thank you!
Re: Problem with displaying images? [message #566705 is a reply to message #566698] Tue, 18 September 2012 13:58 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 59142
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Frank Naude wrote on Tue, 18 September 2012 20:34
Try to reload the page.


I reloaded the page, I even started a new IE and reloaded the page several time (using CTL to force reload of images).
In the end I started FF, still no image.

Regards
Michel
Re: Problem with displaying images? [message #566707 is a reply to message #566705] Tue, 18 September 2012 14:02 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Which page? This one?

In a topic that discusses multiplying, I had to EDIT the message (not reattach images, simply EDIT and APPLY CHANGES) and smileys came back.
Re: Problem with displaying images? [message #566709 is a reply to message #566707] Tue, 18 September 2012 14:12 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 59142
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Yes, this page and I also tried to edit Frank's post and apply changes (with no change) but still no image.

Regards
Michel
Re: Problem with displaying images? [message #566711 is a reply to message #566709] Tue, 18 September 2012 14:14 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Try to take a screenshot of Frank's message and attach it to your next message; I'm just curious.
Re: Problem with displaying images? [message #566713 is a reply to message #566711] Tue, 18 September 2012 14:20 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 59142
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
./fa/1606/0/ Doh! Stupid I am, the image is a copy of the post with no image just [img], of course I could not see the images of them. ./fa/1620/0/

Regards
Michel

[Updated on: Tue, 18 September 2012 14:21]

Report message to a moderator

Re: Problem with displaying images? [message #566714 is a reply to message #566713] Tue, 18 September 2012 14:21 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 19619
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
LOL! That's what I thought, hahahahh!
Previous Topic: How to become the Account moderator for this orafaq
Next Topic: What happened to the whole OraFAQ site yesterday, all day long?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 11:37:46 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.05502 seconds