Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Runtime error on reports 6i (windows 7, reports bulider 6i)
Runtime error on reports 6i [message #563583] Wed, 15 August 2012 08:17 Go to next message
emadnabil
Messages: 152
Registered: August 2007
Senior Member
Dear all

I am using windows 7 and running report from report builder 6i
i got this message error
report builder has stopped working

and when i press on show problem details i got this info


Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: RWBLD60.EXE
Application Version: 3.0.0.0
Application Timestamp: 39c93f24
Fault Module Name: UIW60.DLL
Fault Module Version: 6.0.5.35
Fault Module Timestamp: 39fe0868
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0004c61f
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4
Locale ID: 3073
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt



please help me in dealing with this issue
Re: Runtime error on reports 6i [message #563587 is a reply to message #563583] Wed, 15 August 2012 09:39 Go to previous messageGo to next message
emadnabil
Messages: 152
Registered: August 2007
Senior Member
Help Please
Re: Runtime error on reports 6i [message #563588 is a reply to message #563587] Wed, 15 August 2012 10:20 Go to previous messageGo to next message
ThomasG
Messages: 3099
Registered: April 2005
Location: Heilbronn, Germany
Senior Member
Report builder 6i is not supported on Windows 7, so it might be impossible to get it to run.

It *might* work in XP Mode, but that's only available on Windows 7 Professional, Ultimate, and Enterprise and you would have to install a virtualization layer.
Re: Runtime error on reports 6i [message #571265 is a reply to message #563583] Thu, 22 November 2012 12:20 Go to previous message
xtian
Messages: 1
Registered: November 2012
Junior Member
hi All
Can you tell me , how do you fix this problem?. I have the same problem.
I run in windows 7 professional 64 bits
I install forms and reports 6i
I 'm not problem with forms 6i when i try to build
But when try to enter to reports , i have the same problem of emadnabil

emadnabil , can you solve this problem?
Previous Topic: Arabic Text Reading issue
Next Topic: Building an Across/Down Group Report
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 08:23:03 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.14822 seconds