Home » Developer & Programmer » Forms » Message is not displaying (oracle 10g)
Message is not displaying [message #543411] Tue, 14 February 2012 11:45 Go to next message
baliberde
Messages: 201
Registered: January 2012
Location: outer space
Senior Member
Hi, i got an error running my form. And when i re-run it again, the message at the bottom was nowhere to be found. How can i bring it back? thanks
Re: Message is not displaying [message #543432 is a reply to message #543411] Tue, 14 February 2012 12:43 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4532
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Well, it would seem to be fixed now.
Re: Message is not displaying [message #543473 is a reply to message #543432] Wed, 15 February 2012 00:05 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19711
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
People are usually happy when there's no error message (at the bottom of the screen). You are somewhat unique as you're crying over NOT getting an error ...
Re: Message is not displaying [message #543753 is a reply to message #543473] Thu, 16 February 2012 12:31 Go to previous message
baliberde
Messages: 201
Registered: January 2012
Location: outer space
Senior Member
i mean the whole bar at the bottom, not the error message.
Previous Topic: Problem with WebUtil
Next Topic: PUSH BUTTON TRIGGER CODE ERROR(5 Merged)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 12:02:57 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.10693 seconds