Home » Infrastructure » Unix » user not connecting from xmanager (Sun solaris 10)
user not connecting from xmanager [message #535500] Wed, 14 December 2011 06:36 Go to next message
zeeshan047
Messages: 61
Registered: June 2010
Location: PAKISTAN
Member

hi ,

I have created a user oracle using useradd command in solaris 10 , when i connect to user oracle remotely from xmanager it is not connecting any idea did we have assign some extra privileges to connect remotely from xmanager.

Thanks in advance
Re: user not connecting from xmanager [message #535503 is a reply to message #535500] Wed, 14 December 2011 06:45 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 58959
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
It is not connecting on the database?

Regards
Michel
Re: user not connecting from xmanager [message #535504 is a reply to message #535503] Wed, 14 December 2011 06:49 Go to previous messageGo to next message
zeeshan047
Messages: 61
Registered: June 2010
Location: PAKISTAN
Member

oracle is operating system user i have created in solaris.
Re: user not connecting from xmanager [message #535507 is a reply to message #535504] Wed, 14 December 2011 06:59 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 58959
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
So the question is related to the operating system not to Oracle rdbms.
Please post your question on a Solaris forum.
The topic is locked.
If I'm wrong, please, PM me (or report this message to a moderator, explain why you think it should be unlocked and it might be done).

Regards
Michel
Previous Topic: How to copy one mount point /u01 to another /u02
Next Topic: ksh code error in sun solaris
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 23:15:45 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.12157 seconds