Home » Server Options » Data Guard » Dataguard - Archive copied onto DR but not applied (Oracle 10.2)
Dataguard - Archive copied onto DR but not applied [message #514188] Sat, 02 July 2011 07:50 Go to next message
hitesh80
Messages: 2
Registered: July 2011
Location: MUMBAI
Junior Member

DBA's,

We have Oracle 10G dataguard configured,

DGMGRL -
Show configuration;

Shows status "SUCCESS"

Also
Archive log list
shows the proper archives in PROD as well as DR

But, when we check the Archive Applied ="YES"
its shows result as "BLANK"

any idea.... Thanks in advance...

Regards,
Hitesh (ORACLE DBA)

[Updated on: Sat, 02 July 2011 07:51]

Report message to a moderator

Re: Dataguard - Archive copied onto DR but not applied [message #514222 is a reply to message #514188] Sat, 02 July 2011 12:50 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

Don't tel us what you have. Please post your alert logs from DR database.

Is it looking for any archive gap ? MRM process running in DR?

- Babu
Re: Dataguard - Archive copied onto DR but not applied [message #514263 is a reply to message #514188] Sun, 03 July 2011 04:54 Go to previous message
John Watson
Messages: 7669
Registered: January 2010
Location: Global Village
Senior Member
Have you started your managed recovery process? For example,
alter database recover managed standby database using current logfile disconnect from session;
Previous Topic: Mode in Data Guard (split from hijacked thread)
Next Topic: Rolling upgrade physical data guard
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 17 09:55:23 CST 2018