Home » Other » Suggestions & Feedback » Emailing of topic posts
Emailing of topic posts [message #508147] Thu, 19 May 2011 10:34 Go to next message
c_stenersen
Messages: 254
Registered: August 2007
Senior Member
Hi everyone,
I'm wondering if any of you are having the same problem as me, or if it's maybe just Hotmail messing everything up. I'm not able to open the links in the emails sent from the forum. (The automatic ones triggered by posts in topics you are subscribed to.)

The URLs I'm sent to for the "reply", "quote", "View Topic/Message", "Unsubscribe from this forum" aren't valid.
For example for the reply link in one of the emails this is the url I get: http://./?t=post&reply_to=508058
So of course I'm then just told that it can't find the server "."
Firefox and IE both give me the same thing.

Thanks

Edit:
I used the view message source option in hotmail, and I can see that this is in the html:

<tr class="RowStyleB">
	<td colspan="3">
	[ <a href=".?t=post&reply_to=508058">Reply</a> ][ <a href=".?t=post&reply_to=508058&quote=true">Quote</a> ][ <a href=".?t=rview&goto=508058#msg_508058">View Topic/Message</a> ][ <a href=".?t=rview&frm_id=49">Unsubscribe from this forum</a> ]
	</td>
</tr>


So it seems it's just using a relative link for all of them, not including any server info at all. It's just firefox interpreting it and sending me to http://./ and so on.

[Updated on: Thu, 19 May 2011 10:40]

Report message to a moderator

Re: Emailing of topic posts [message #508166 is a reply to message #508147] Thu, 19 May 2011 12:48 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19630
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Just to confirm - none of the links works for me either (using one of Croatian free mail services).
Re: Emailing of topic posts [message #508170 is a reply to message #508166] Thu, 19 May 2011 13:04 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10626
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Works for me.
From GMail on Firefox (OS X and Natty).
And the link generated is

http://www.orafaq.com/forum/?t=post&reply_to=508147

[Updated on: Thu, 19 May 2011 13:11]

Report message to a moderator

Re: Emailing of topic posts [message #508186 is a reply to message #508170] Thu, 19 May 2011 15:06 Go to previous messageGo to next message
Barbara Boehmer
Messages: 7987
Registered: November 2002
Location: California, USA
Senior Member
I am also using Hotmail and Firefox and get the same results as c_stenersen.
Re: Emailing of topic posts [message #508212 is a reply to message #508186] Fri, 20 May 2011 00:21 Go to previous messageGo to next message
c_stenersen
Messages: 254
Registered: August 2007
Senior Member
Now I tried it with my work email address, and in the outlook web access I get proper links. Strange..
Re: Emailing of topic posts [message #508264 is a reply to message #508212] Fri, 20 May 2011 02:13 Go to previous message
c_stenersen
Messages: 254
Registered: August 2007
Senior Member
I see in the email source now that in the html header there's a <base> tag
<base href="http://www.orafaq.com/forum/" />

So this would then be the one hotmail (and the croatian free mail service) doesn't take into account. I'm anyways back to using Hotmail for the forum. I don't want these emails in my work inbox. It's a pity about the links though.
Previous Topic: Forum Search
Next Topic: Sort By Recipient not working.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 21 15:14:32 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.06155 seconds