Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Business Intelligence » XML output does not work (11.5.10 Reports 10g)
XML output does not work [message #489730] Tue, 18 January 2011 11:42 Go to next message
davholla
Messages: 116
Registered: August 2009
Location: London
Senior Member
I created a new report (very simple) but the XML output does not show properly - any ideas?

"The XML page cannot be displayed

Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.

The following tags were not closed: TESTRDF5, LIST_G_VENDOR_NAME. Error processing resource 'http://cc002101.smart.star.net...
"
Re: XML output does not work [message #489755 is a reply to message #489730] Tue, 18 January 2011 17:49 Go to previous messageGo to next message
vamsi kasina
Messages: 2096
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
Are you using XML Publisher? (Or) Are you generating the xml output from RDF itself?
Without knowing anything about your code, it is hard to tell where it is going wrong.

But surely you wouldn't have coded to close the tags.

By
Vamsi
Re: XML output does not work [message #490171 is a reply to message #489755] Fri, 21 January 2011 09:55 Go to previous messageGo to next message
davholla
Messages: 116
Registered: August 2009
Location: London
Senior Member
Apologies for the lack of information. Sorry that I did not reply before but a colleague has been ill and everything has been mental at work.

I created a very simple rdf and ran it without problems.
I then generated an .xml file and loaded this into into the template builder using XML publisher.
I created the rtf and using XML Publisher administrator created a template and data definition for my report (TESTRDF)
Re: XML output does not work [message #490172 is a reply to message #489730] Fri, 21 January 2011 09:59 Go to previous messageGo to next message
davholla
Messages: 116
Registered: August 2009
Location: London
Senior Member
- <LIST_G_VENDOR_NAME>
- <G_VENDOR_NAME>
  <VENDOR_NAME>Vendor </VENDOR_NAME> 
  <INVOICE_NUM>141</INVOICE_NUM> 
  <AMOUNT_PAID>184</AMOUNT_PAID> 
  <INVOICE_AMOUNT>184</INVOICE_AMOUNT> 
  <VENDOR_NUMBER_>1</VENDOR_NUMBER_> 
  <VENDOR_ID>1</VENDOR_ID> 
  <INVOICE_ID>1</INVOICE_ID> 
  <WFAPPROVAL_STATUS>NOT REQUIRED</WFAPPROVAL_STATUS> 
  <INVOICE_DATE>20-DEC-07</INVOICE_DATE> 
  <DOC_SEQUENCE_VALUE>109624</DOC_SEQUENCE_VALUE> 
  <HR_DETAILS_>HR changed </HR_DETAILS_> 
  <ORGANISATION_ID_>102</ORGANISATION_ID_> 
  <APPROVAL_GROUP_ /> 
  </G_VENDOR_NAME>


Above is the example xml changed (with some details changed to protect privacy).
Re: XML output does not work [message #490542 is a reply to message #490172] Tue, 25 January 2011 09:14 Go to previous messageGo to next message
banksilp
Messages: 6
Registered: January 2011
Location: 66
Junior Member
change header encoding to "tis-620" or "utf-8" ofyour normal encoding .
ex :
<?xml version="1.0" encoding="tis-620"?>

Regards,
banksilp
Re: XML output does not work [message #490624 is a reply to message #490172] Wed, 26 January 2011 03:34 Go to previous messageGo to next message
vamsi kasina
Messages: 2096
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
I'm not interested in you inner tags.
Do you have a closing tag for '<LIST_G_VENDOR_NAME>'?

>> I then generated an .xml file
If you mean xml as data definition, you would have used a group on G_VENDOR_NAME.
Have you closed the group tag in xml file?

By
Vamsi
Re: XML output does not work [message #490650 is a reply to message #490624] Wed, 26 January 2011 06:41 Go to previous message
davholla
Messages: 116
Registered: August 2009
Location: London
Senior Member
Sorry I meant data definition and the group tag was colsed

  <APPROVAL_GROUP_></APPROVAL_GROUP_>
    </G_VENDOR_NAME>
  </LIST_G_VENDOR_NAME>

[Updated on: Wed, 26 January 2011 23:00] by Moderator

Report message to a moderator

Previous Topic: Where can I find a good reference on BI tags?
Next Topic: interview question
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 01:19:42 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.11320 seconds