Home » Other » Suggestions & Feedback » OraFAQ Forum malfunction
OraFAQ Forum malfunction [message #481025] Fri, 29 October 2010 06:45 Go to next message
Littlefoot
Messages: 18833
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Frank N., is there something wrong with members' registration? The last one managed to do that a week ago. That's strange, because - we have had numerous new menbers every day.

[EDIT] Changed topic title; the original was "No new forum members?"

[Updated on: Wed, 03 November 2010 00:59]

Report message to a moderator

Re: No new forum members? [message #481325 is a reply to message #481025] Tue, 02 November 2010 08:20 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 18833
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Furthermore, it appears that "Edit" button is not available. People are missing it, for example - here.
Re: No new forum members? [message #481353 is a reply to message #481325] Tue, 02 November 2010 13:07 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4454
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Sort of off-topic here (maybe), but was there a change here at Orafaq, because I noticed that the font looks different along with bolding and "lighter" text in places.
I use firefox and I know in the past I hit some weird key combination that changed my font or some other look and feel settings and thought maybe I did it again, but after seeing Littlefoot's post, maybe Frank Naude made some changes that inadvertently caused some bugs.
Re: No new forum members? [message #481358 is a reply to message #481353] Tue, 02 November 2010 13:15 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 18833
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Check this, Joy.
Re: No new forum members? [message #481385 is a reply to message #481358] Tue, 02 November 2010 21:47 Go to previous messageGo to next message
ramoradba
Messages: 2451
Registered: January 2009
Location: AndhraPradesh,Hyderabad,I...
Senior Member
@ Lfoot
Good catch!
Me and my colleagues tried to register on this site so many times.
But we are unable to proceed further,Its a blank page.
We have the last registration on 23-Oct-2010.Something went wrong
sriram
Re: No new forum members? [message #481425 is a reply to message #481358] Wed, 03 November 2010 08:11 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4454
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
Littlefoot wrote on Tue, 02 November 2010 14:15
Check this, Joy.


Ah, thanks. I don't use the Test forum, hence my missing of the change.
Re: No new forum members? [message #481438 is a reply to message #481425] Wed, 03 November 2010 09:30 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
My apologies for taking so long with this -

The registration problem is now fixed-up.

The edit button should "disappear" for normal users after someone replied to a message. That's normal behaviour.
Re: No new forum members? [message #481443 is a reply to message #481438] Wed, 03 November 2010 09:38 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 57612
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Quote:
The registration problem is now fixed-up.


Does this mean there was no registration between 22 october and today as the "Members" page displays none?

Regards
Michel
Re: No new forum members? [message #481446 is a reply to message #481443] Wed, 03 November 2010 10:02 Go to previous messageGo to next message
alboracle
Messages: 4
Registered: November 2010
Location: Tirane, Albania
Junior Member
Thank you for fixing it.

Re: No new forum members? [message #481447 is a reply to message #481443] Wed, 03 November 2010 10:04 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
Michel Cadot wrote on Wed, 03 November 2010 16:38
Does this mean there was no registration between 22 october and today as the "Members" page displays none?


I'm afraid so.
Re: No new forum members? [message #481450 is a reply to message #481447] Wed, 03 November 2010 10:23 Go to previous messageGo to next message
cookiemonster
Messages: 10573
Registered: September 2008
Location: Rainy Manchester
Senior Member
About the edit button - I assumed from Roachcoachs comment in the thread LF linked to that the edit button has just plain disappeared for normal users (I can see it but I'm a mod).
In that case he was the first to reply to his post and complained about the lack of an edit button.
If it behaved as normal he would have been able to edit his post and not have to post a reply with the correction and the complaint.
Re: No new forum members? [message #481478 is a reply to message #481450] Wed, 03 November 2010 13:59 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 18833
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Right; that's what I understood as well - "Edit" was gone, even though nobody replied to his message, and I can't remember that "Edit" disappeared after certain time period. So, it was (is?) probably a bug.
Re: No new forum members? [message #481486 is a reply to message #481478] Wed, 03 November 2010 14:59 Go to previous messageGo to next message
Barbara Boehmer
Messages: 7860
Registered: November 2002
Location: California, USA
Senior Member
I tested in the test forum as a user with regular privileges (KittyCat), not as a moderator, and there is no edit button. I even used FireFox to search for the word edit on the page to make sure that I had not missed it.
Re: No new forum members? [message #481489 is a reply to message #481478] Wed, 03 November 2010 15:10 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
Littlefoot wrote on Wed, 03 November 2010 20:59
Right; that's what I understood as well - "Edit" was gone, even though nobody replied to his message, and I can't remember that "Edit" disappeared after certain time period. So, it was (is?) probably a bug.


In fact, there is a time limit of 24 hours as well. After that, editing is disabled.
Re: No new forum members? [message #481498 is a reply to message #481489] Wed, 03 November 2010 15:29 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
Ah, got it. Problem was fixed.
Re: No new forum members? [message #481500 is a reply to message #481498] Wed, 03 November 2010 15:33 Go to previous messageGo to next message
Barbara Boehmer
Messages: 7860
Registered: November 2002
Location: California, USA
Senior Member
I re-tested as KittyCat and confirmed that there is now an edit button and I was able to edit my own post. That was quick. Thanks.
Re: No new forum members? [message #481680 is a reply to message #481500] Fri, 05 November 2010 04:49 Go to previous messageGo to next message
Roachcoach
Messages: 1125
Registered: May 2010
Location: UK
Senior Member
Yup, thanks for fixing this Smile

Saves me a lot of embarrasment with dodgy typos etc Smile
Re: No new forum members? [message #596272 is a reply to message #481680] Thu, 19 September 2013 14:04 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 18833
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Frank, there are no new members for almost a week now; the last one was registered in Sep 14th. Is there something wrong with the registration procedure?
Re: No new forum members? [message #596274 is a reply to message #596272] Thu, 19 September 2013 14:21 Go to previous message
Frank Naude
Messages: 4410
Registered: April 1998
Senior Member
Should be fixed now. Sorry guys!
Previous Topic: How about a name tag [name] in the forums?
Next Topic: Was the site down since couple of hours?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 20:00:32 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.18642 seconds