Home » Developer & Programmer » Forms » Frm-92100 error coming in while using form in applications server (Oracle 10g, Forms 6i, Application Server 9i)
Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #443284] Sun, 14 February 2010 22:23 Go to next message
vibhavari
Messages: 19
Registered: October 2009
Junior Member
Hi All,
I am getting an error of FRM-92100 while clicking a button in any form using Oracle 9ias application server.The connection with the server lost after this message .
Regards, Vibhaavri Embarassed

[Updated on: Mon, 15 February 2010 06:10]

Report message to a moderator

Re: Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #443573 is a reply to message #443284] Tue, 16 February 2010 05:24 Go to previous messageGo to next message
vibhavari
Messages: 19
Registered: October 2009
Junior Member
any guess please help.
Re: Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #443624 is a reply to message #443573] Tue, 16 February 2010 09:36 Go to previous messageGo to next message
nastyjillu
Messages: 211
Registered: February 2009
Senior Member
this might help you

http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=352628
Re: Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #446944 is a reply to message #443284] Thu, 11 March 2010 00:51 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Sorry that I have been so long in replying. Have you solved your problem?

Is this a new form? Has the Application Server been changed? What is different 'today' to 'yesterday'? What have you changed in the Form or the environment in which it is running?

David
Re: Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #446948 is a reply to message #446944] Thu, 11 March 2010 00:58 Go to previous messageGo to next message
vibhavari
Messages: 19
Registered: October 2009
Junior Member
David,
Till now i don't find any solution .
But when i compiled the form and again replace the fmx this problem will not occur.
Regards, Vibahvari


Re: Frm-92100 error coming in while using form in applications server [message #447558 is a reply to message #446948] Tue, 16 March 2010 01:21 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Aaahhh!!! The old 'ctrl-shft-k' issue!

David
Previous Topic: impoert flash movie by activax control.
Next Topic: Setting output path
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 03:20:59 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06037 seconds