Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Blank content instead of Database Performance and Activity (Oracle 10.2.0.5 Grid Control)
Blank content instead of Database Performance and Activity [message #442002] Thu, 04 February 2010 05:51 Go to next message
svamgn
Messages: 2
Registered: February 2010
Location: Moscow
Junior Member
Dear All!

I've installed Grid Control (aka OMS) 10.2.0.5 and try to look at the Database Performance. But instead of information I receive headers and blank picture in the place where usually all charts are shown. (Sorry but I can not attach Screenshot right now).
As a matter of fact it looks like the page tries to access that data source, but fails in that and shows just a symbol of picture that was not loaded and all menus from that page.

Do You have any ideas where to look for the problem?


[Updated on: Thu, 04 February 2010 05:52]

Report message to a moderator

icon14.gif  Re: Blank content instead of Database Performance and Activity [message #442198 is a reply to message #442002] Fri, 05 February 2010 04:59 Go to previous messageGo to next message
svamgn
Messages: 2
Registered: February 2010
Location: Moscow
Junior Member
Problem was resolved by installing Adobe Flash player on server. Smile
Re: Blank content instead of Database Performance and Activity [message #442199 is a reply to message #442198] Fri, 05 February 2010 05:11 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 58523
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Thanks for the feedback.

Regards
Michel
Previous Topic: Oracle Enterprise Manager Communication Error
Next Topic: open Oracle Enterprise Manager webpage failed with Secure Connection failed.
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 01:56:30 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.13413 seconds