Home » Developer & Programmer » Forms » error FRM-92101 when I use webutil_file_transfer funnction (Forms 10..1.2.3.0 PLSQL Version 10.1.0.5.0 Oracle core 10.1.0.5.0)
error FRM-92101 when I use webutil_file_transfer funnction [message #441369] Sun, 31 January 2010 01:58 Go to next message
morchid21
Messages: 12
Registered: November 2009
Location: casablanca
Junior Member
Hello
I use webutil_file_transfer in order to download or upload file from client to server but when I m executing the following function: webutil_file_transfer.AS_to_Client_with_progress an error occurred FRM-92101 (there was a failure in the forms server during startup ...). I check in internet but no solution was found, I hope that someone can help to solve this problem.

Best regards;
Re: error FRM-92101 when I use webutil_file_transfer funnction [message #441371 is a reply to message #441369] Sun, 31 January 2010 02:09 Go to previous messageGo to next message
ramoradba
Messages: 2454
Registered: January 2009
Location: AndhraPradesh,Hyderabad,I...
Senior Member
1) are you able to perform the same operation before?
2) have you seen this kind of messages before?
3) Which OS you are using....
4) For me your form version not clear(Of cource you posted it).

5) Have you tried this link http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=339852

Then what happend?

6)check metalink: 330497.1

7) This will help you

8 ) http://forums.oracle.com/forums/message.jspa?messageID=3254578#3254578

sriram Smile
Re: error FRM-92101 when I use webutil_file_transfer funnction [message #441460 is a reply to message #441371] Mon, 01 February 2010 04:43 Go to previous messageGo to next message
morchid21
Messages: 12
Registered: November 2009
Location: casablanca
Junior Member
The problem occur only when I try to download or upload a file in order cases the webutil functionality works correctly
I hope that someone can give me a solution to my problem.
King regards.
Re: error FRM-92101 when I use webutil_file_transfer funnction [message #441464 is a reply to message #441460] Mon, 01 February 2010 04:52 Go to previous message
Supernova11
Messages: 12
Registered: December 2008
Location: Indonesia
Junior Member
Have you try to re-attach your webutil library in your form, and then compile it again?

it works for me when that error message come up..
Previous Topic: How to Use UP-Key in a tabular Form
Next Topic: Best method to call the package which one is update the details table
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 02:51:28 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06495 seconds