Home » Developer & Programmer » Forms » calling a form from a report
calling a form from a report [message #440803] Wed, 27 January 2010 01:24 Go to next message
charuamit
Messages: 121
Registered: January 2009
Senior Member
Hi friends

I am calling a report from a form passing a specific date as a paramater.
The report runs fine in report builder;it works fine if in web.show_document - i say paraform=yes

bt if i try to select a date from a calendar and pass it as a parameter,it shows blank report.

I have tried all date format etc....bt still nthng helped...
everywhere i have set format - 'dd-mm-rr'(EVEN TRIED 'DD-MON-RR')

also from the database settings :


PARAMETER VALUE
------------------------------ ----------------------------------------
NLS_LANGUAGE AMERICAN
NLS_TERRITORY AMERICA
NLS_CURRENCY $
NLS_ISO_CURRENCY AMERICA
NLS_NUMERIC_CHARACTERS .,
NLS_CHARACTERSET AR8MSWIN1256
NLS_CALENDAR GREGORIAN
NLS_DATE_FORMAT DD-MON-RR
NLS_DATE_LANGUAGE AMERICAN


CAN U PLEASE SUGGEST AS I HAVE SO MANY REPORTS THAT NEED TO BE CALLED FROM THE FORMS WITH DATES AS PARAMETERS

THANKS AND REGARDS
CHARU
Re: calling a form from a report [message #440810 is a reply to message #440803] Wed, 27 January 2010 02:42 Go to previous messageGo to next message
ramoradba
Messages: 2454
Registered: January 2009
Location: AndhraPradesh,Hyderabad,I...
Senior Member
charuamit wrote on Wed, 27 January 2010 12:54
Hi friends

I am calling a report from a form passing a specific date as a paramater.
The report runs fine in report builder;it works fine if in web.show_document - i say paraform=yes

bt if i try to select a date from a calendar and pass it as a parameter,it shows blank report.


In which format you are passing the date value in report builder?
Whats the differance b/w the format of your parameter in report builder and forms...
Can you show us.

sriram Smile
Re: calling a form from a report [message #441259 is a reply to message #440810] Fri, 29 January 2010 22:11 Go to previous messageGo to next message
charuamit
Messages: 121
Registered: January 2009
Senior Member
thxs for your reply...
i actually solved my problem

thanks and regards
Charu
Re: calling a form from a report [message #441305 is a reply to message #441259] Sat, 30 January 2010 08:27 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20891
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Cool. It would be even cooler if you shared the solution with the community so that you'd, hopefully, help someone else (as opposed to only asking for help).
Re: calling a form from a report [message #441379 is a reply to message #441305] Sun, 31 January 2010 02:30 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20891
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
The reason was (received via PM):OP
the parameter name was wrong in web.show_document(.....)....i caught the error after so many efforts and was just thinking tht it z because of some date/time formats
Re: calling a form from a report [message #441381 is a reply to message #441379] Sun, 31 January 2010 02:31 Go to previous message
ramoradba
Messages: 2454
Registered: January 2009
Location: AndhraPradesh,Hyderabad,I...
Senior Member
Thank for posting that here...

Sriram Smile
Previous Topic: Help in Oracle Developer suite 10g
Next Topic: shortcut key for oracle 10g
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 08:26:52 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11388 seconds