Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Report Calling from Forms10g (Reports 10g)
Report Calling from Forms10g [message #440415] Sun, 24 January 2010 01:14 Go to next message
ratish_id
Messages: 1
Registered: January 2010
Location: Dubai, UAE
Junior Member
Hi,

I am running an application on the 10gAS environment. When I click on some of the reports, it gives me message "Unable to run report". the error is

Terminated with error: <br>REP-771: 'afterpform': Fatal PL/SQL error occurred. ORA-06508: PL/SQL: could not find program unit being called

If i run the report once again it gets generated fine.

The ORacle 10gAS is on Windows 2003 server. I am running the same in Win XP. Reports are compiled on version 10.12.0.2.


Can anyone help me out on this?

Thanks & Regards,

Ratish

[Updated on: Sun, 24 January 2010 01:59]

Report message to a moderator

Re: Report Calling from Forms10g [message #440419 is a reply to message #440415] Sun, 24 January 2010 03:09 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 20827
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Strange; if the program unit doesn't exist, and the suddenly it appears, I wouldn't know what to say.

What's in the after parameter form trigger? Which program unit do you use in there?

Did you try to recompile both form and report (compile all: <Ctrl> + <Shift> + K)?
Previous Topic: problem while printing a landscape report
Next Topic: want to change the direction of report ouput
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 01 04:07:15 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.08118 seconds