Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » IO Error occured (Oracle EM 11g)
IO Error occured [message #438870] Tue, 12 January 2010 14:52 Go to next message
tjuiowa
Messages: 1
Registered: January 2010
Location: Iowa
Junior Member
Each night I have a job set up to export a few of our schemas to have as a backup. The last week or so, the job has not ran. I finally got some time today to take a look and when I try to manually export the schemas, i get the following message after the first screen (where you choose Schemas and your credentials are entered)

Validation Error - Examine and correct the following errors, then retry the operation: Error - IO error occured.

A few weeks ago i changed the password for sysman and dbsnmp because the backups were not running and after i did that, they ran for a few nights. The only other thing is our system admin for the server changed some user access for the C:\Oracle folder, but I still have full control.

I am in the ORA_DBA group and i have "Logon as batch job" selected for my account.

I read at one place to go to Preferences - Preferred Credentials and test the host username and password. When i do this i get the message : "Connection to server as user XXX\XXXX failed" so I am thinking it has something to do with my user account, but not sure what i need to change.

Any help would be great so we can run our exports again.

Thanks!
Re: IO Error occured [message #438882 is a reply to message #438870] Tue, 12 January 2010 19:19 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 22845
Registered: January 2009
Senior Member
>Error - IO error occured
Not really an Oracle error & since no other details are provided, no additional assistance is possible.

Post Operating System (OS) name & version for DB server system.
Post results of
SELECT * from v$version

It would be helpful if you followed Posting Guidelines - http://www.orafaq.com/forum/t/88153/0/

Re: IO Error occured [message #439052 is a reply to message #438882] Wed, 13 January 2010 14:23 Go to previous message
babuknb
Messages: 1731
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=689837

http://www.orafaq.com/forum/t/63407/0/
Previous Topic: Error Installation EM Grid Control 10.2.0.1 on Sun
Next Topic: oracle EM seems too tough to configured !!!!
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 20:57:46 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.25802 seconds