Home » Developer & Programmer » Forms » Problem with Internet explorer (Dev 10g , Windows XP, Internet Explorer 8)
Problem with Internet explorer [message #428751] Thu, 29 October 2009 16:33 Go to next message
malaika
Messages: 2
Registered: October 2009
Junior Member
Hello i have problem with Internet explorer(windows XP,Internet explorer 8 )
After running form ,under mention error appears at explorer

  Internet Explorer has encountered a problem 
  and needs to close.  We are sorry for the inconvenience.

After Clicking don't send error ,following error appears

    We were unable to return you to the page you were viewing. 
 
    Internet Explorer has stopped trying to restore this website. 
    It appears that the website continues to have a problem. 
  


With try again , it gives error
 Internet Explorer cannot display the webpage
 


i have already reinstall oracle jinitiator .

Please suggest..
Re: Problem with Internet explorer [message #428752 is a reply to message #428751] Thu, 29 October 2009 16:42 Go to previous messageGo to next message
vakkalan
Messages: 20
Registered: January 2006
Location: US
Junior Member

Hi,

What version or Oracle Forms are you using? Oracle Forms 10g does not work under IE 8 if you are using JInitiator. You should try running it with the Java Plug in from SUN. If you can downgrade to IE7 and test it out.

*I have not tested the above but have heard these over few meetings around my clients upgrade*

Harsha Vakkalanka
VIO Inc.


Re: Problem with Internet explorer [message #428756 is a reply to message #428751] Thu, 29 October 2009 18:36 Go to previous messageGo to next message
malaika
Messages: 2
Registered: October 2009
Junior Member
Java installation

Your Java configuration is as follows: 
Vendor: Sun Microsystems Inc. 
Version: Java 6 Update 16 
Operating System: Windows XP 5.1 
Architecture: x86 


I am drop dwon to IE7

both can't work for me
Re: Problem with Internet explorer [message #431431 is a reply to message #428751] Tue, 17 November 2009 05:34 Go to previous messageGo to next message
StudentOfOracle
Messages: 12
Registered: April 2008
Location: Lahore
Junior Member
have u solved your problem.
anyway your explorer would be effected with any virus so that it is creating problem.
you install any new version or go to "My computer" and type the website address in address bar. your required website would be opend with that way.
Re: Problem with Internet explorer [message #432575 is a reply to message #428751] Wed, 25 November 2009 00:36 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem?

David
Previous Topic: How to select table from Ms Word Template
Next Topic: Webutil Problem in image size
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 30 12:24:23 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.08696 seconds