Home » Developer & Programmer » Forms » problem Webutil WEBUTIL_FILE.FILE_SELECTION_DIALOG_INT will not work
problem Webutil WEBUTIL_FILE.FILE_SELECTION_DIALOG_INT will not work [message #425014] Wed, 07 October 2009 03:07 Go to next message
aljabali
Messages: 53
Registered: July 2008
Member
Hi,
i am using WebUtil with Oracle Developer 10g(9.0.4)
i have got the problem
oracle.forms.webutil.file.FileFunctions bean not found
WEBUTIL_FILE.FILE_SELECTION_DIALOG_INT will not work.
all configuration is very good ( formsweb.cfg, wenutill.pll...)
but i have got this problem

I am create a new form in C:\webutil_106 and webutil.olb and
webutil.pll in the same direction C:\webutil_106.

in FORMS_PATH IN REGISTARY
( C:\webutil_106 )


---------------------------------------------------------
in default.env

( FORMS90_PATH=C:\Dev10g_old\forms90;C:\Dev10g_old\forms90\webutil; C:\webutil_106

WEBUTIL_CONFIG=C:\Dev10g_old\forms90\server\webutil.cfg

CLASSPATH= C:\Dev10g_old\forms90\java\jacob.jar;
           C:\Dev10g_old\forms90\java\frmwebutil.jar;
           C:\Dev10g_old\forms90\java\f90all.jar;
           C:\Dev10g_old\jdk\jre\lib\rt.jar

)

---------------------------------------------------------------
in formsweb.cfg

( archive_jini=f90all_jinit.jar;frmwebutil.jar;jacob.jar
  archive=f90all.jar

and end of files 

[webutil]
WebUtilLogging=off
WebUtilLoggingDetail=normal
WebUtilErrorMode=Alert
WebUtilDispatchMonitorInterval=5
WebUtilTrustInternal=true
WebUtilMaxTransferSize=16384
baseHTMLjinitiator=webutiljini.htm
baseHTMLjpi=webutiljpi.htm
baseHTML=webutilbase.htm
archive_jini=f90all_jinit.jar
WebUtilArchive=frmwebutil.jar,jacob.jar,f90all.jar
archive=frmwebutil.jar,f90all.jar
lookAndFeel=oracle

)

-------------------------------------------------------

in webutil.cfg
transfer.database.enabled=TRUE
transfer.appsrv.enabled=TRUE

-----------------------------------------------------
and I am using The URL:

http://<LOCALHOST>:8889/forms90/f90servlet?CONFIG=WEBUTIL


---------------------------------------------------------
and all files in other location in attach files( change Extension file TO zip )


It's all configration in Webutil


Can ANY Person Help me ?????????????
Re: problem Webutil WEBUTIL_FILE.FILE_SELECTION_DIALOG_INT will not work [message #427055 is a reply to message #425014] Tue, 20 October 2009 19:00 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
I suggest that you do NOT change the settings in your 'default.env'.

Your registry path is incorrect. What did you have before you cahnged it?

I recommend that you copy the webutil pll and olb to the directory that contains your other forms.

David
Previous Topic: duplicate record is not working ??
Next Topic: How to enable update of an item within disabled block (disabled for update)
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 27 17:56:17 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.22223 seconds