Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » oracle 10g application server (10.1.2.0.2 )
oracle 10g application server [message #417424] Sat, 08 August 2009 06:04 Go to next message
sherkhan@infodynamic.net
Messages: 28
Registered: August 2009
Location: dubai
Junior Member

Hi dears,

i have configured oracle 10g application server. and configured one appliction with it which is working fine.

now i need to configure another application which having its own fmb and pll files in another directory called e:\fmxs. and i have configured in the formweb.cfg file and puted froms_path in default.env file e:\fmxs. but beside this forms are reading from c:\fmxs ,

please guide me how to configure 2nd application on the application server.

thanks in advance.
Re: oracle 10g application server [message #417428 is a reply to message #417424] Sat, 08 August 2009 06:53 Go to previous messageGo to next message
sherkhan@infodynamic.net
Messages: 28
Registered: August 2009
Location: dubai
Junior Member

Hi guys,

its very urgent please help me.


thanks in advance.
Re: oracle 10g application server [message #417432 is a reply to message #417428] Sat, 08 August 2009 08:17 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19476
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Unfortunately, I wouldn't know the answer to your question.

But you have to realize that this is just a forum where people come and help when they have free time; it is not a paid service so you can't expect to get the answer in a matter of minutes. Moreover, it is a Summer weekend and Forum members might be on a vacation, far from their computers.

If it is urgent, contact Oracle Support Service or hire a consultant. Otherwise, all you can do is to be patient.

[Updated on: Sat, 08 August 2009 08:18]

Report message to a moderator

Re: oracle 10g application server [message #417433 is a reply to message #417432] Sat, 08 August 2009 08:21 Go to previous messageGo to next message
sherkhan@infodynamic.net
Messages: 28
Registered: August 2009
Location: dubai
Junior Member

Hi,

if any body knows about this , i m requesting them to help me.

i will be thankfull to them and and all of you.

thanks,
Re: oracle 10g application server [message #420523 is a reply to message #417424] Mon, 31 August 2009 02:05 Go to previous messageGo to next message
c.schoeberl
Messages: 22
Registered: August 2009
Junior Member
Please send me you Formsweb.cfg file and your *env File maybe you have an invalid configuration. I will check it for you.
Re: oracle 10g application server [message #420528 is a reply to message #420523] Mon, 31 August 2009 02:13 Go to previous messageGo to next message
sherkhan@infodynamic.net
Messages: 28
Registered: August 2009
Location: dubai
Junior Member

No Message Body
Re: oracle 10g application server [message #420530 is a reply to message #417424] Mon, 31 August 2009 02:29 Go to previous messageGo to next message
c.schoeberl
Messages: 22
Registered: August 2009
Junior Member
Put this in your Formsweb.cfg

[App1]
Form=start
separateFrame=True
workingDirectory=c:\fmxs
envFile=App1.env
userid=<User>/<Password>@<dbconn>

[App2]
Form=start
separateFrame=True
workingDirectory=e:\fmxs
envFile=App2.env
userid=<User>/<Password>@<dbconn>


Edit this entrys, put in your connection string and edit the name of the configuration

now copy the default.env twice and rename one in App1.env and the other one in app2.env. Open this files and edit the FORMS_PATH be carfull not to overwrite your Oracle_home. Just attached it at the end of the line. separated by an ; now go down and edit the line workingDirectory=. one with c:\fmxs and the other with e:\fmxs. Save it and try it again

EDIT:

http://localhost:16300/forms/frmservlet?config=App2

http://localhost:16300/forms/frmservlet?config=App1

[Updated on: Mon, 31 August 2009 02:37]

Report message to a moderator

Re: oracle 10g application server [message #420766 is a reply to message #420530] Wed, 02 September 2009 02:09 Go to previous message
sherkhan@infodynamic.net
Messages: 28
Registered: August 2009
Location: dubai
Junior Member

Hi,

thanks everybody our problem is solved actually the problem was in the formsweb.cfg as our application is reading forms from fmxs folder only.one variable we have changed which solved the proble.

[app1]
form=E:\FMXS\product.fmx
userid=qtc_2006_s/qtc_2006_s@id
otherparams=DRIVE_PATH=E:\app1 COMPANY_CODE=QTC RUN_LOCATION=1
EnvFile=default.env


[app2]
form=E:\app2\product.fmx
userid=qtc_2006_s/qtc_2006_s@id
otherparams=DRIVE_PATH=E:\app2 COMPANY_CODE=QTC RUN_LOCATION=1
EnvFile=default.env

now we have app1 fmxs folder in app1. and app2 fmxs folder in app2 which is working fine.as our application not reading the forms_path variable from Env file which was confusion with us.
thanks once again to every body for the support.
Previous Topic: FRS 10.1.2 Patchset 3
Next Topic: Application Server Security
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 12:57:17 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.13780 seconds