Home » Developer & Programmer » Forms » Failure in Forms Server (Forms 10g)
Failure in Forms Server [message #417090] Thu, 06 August 2009 00:49 Go to next message
paltoy
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
Hi All,

This was the Error I was getting when I'm clicking on Menu->Debug->debug Module.

FRM-92101;There was a failure in the forms server during startup.
This could happen due to invalid Configuration.
Please look into the web server log files for details.

Where to see these web server log files

[EDITED by LF: specified Forms version after topics have being merged]

[Updated on: Thu, 06 August 2009 01:07] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Failure in Forms Server [message #417094 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 01:09 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Did you start OC4J instance?
Re: Failure in Forms Server [message #417100 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 01:28 Go to previous messageGo to next message
irthero
Messages: 4
Registered: April 2007
Location: INDIA
Junior Member
In which version face this error???
Re: Failure in Forms Server [message #417267 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 19:17 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
IS this your first form? Is this a new installation? Can you run the 'test' form?

David
Re: Failure in Forms Server [message #417277 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 21:44 Go to previous messageGo to next message
paltoy
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
Yes,I've started My OC4J instance..This is not my first form..The test form is working fine.
Re: Failure in Forms Server [message #417279 is a reply to message #417277] Thu, 06 August 2009 23:00 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Is this a new form? Did you do a Ctrl-Shft-K (Compile All) before the Ctrl-T (Generate) and Ctrl-R (Run)? Do you have your own menu or PLL associated with your form?

David
Re: Failure in Forms Server [message #417281 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 23:05 Go to previous messageGo to next message
paltoy
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
yes,I've done all
Re: Failure in Forms Server [message #417282 is a reply to message #417090] Thu, 06 August 2009 23:06 Go to previous messageGo to next message
paltoy
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
I have my own menu
Re: Failure in Forms Server [message #417286 is a reply to message #417282] Thu, 06 August 2009 23:38 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Is this a new form? Do you have the directory which contains your forms and menus in the 'Start in' property of the Forms Builder shortcut?

David
Previous Topic: running hp itanium forms on hpux
Next Topic: Function keys is not working.
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 14:20:50 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.18378 seconds